Onbeperkt veranderen - Michel La Poutre en Michel La Poutre

  Michel La Poutre en Michel La PoutreOnbeperkt veranderen

  17.85
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Onbeperkt veranderen - Michel La Poutre en Michel La Poutre

  De wereld van veranderaars zoekt naar effectievere methodes. Dit boek biedt soelaas: het komt met een verrassende aanpak. Hiermee kan je beperkingen en obstakels van jezelf, je team en je organisatie makkelijker omzetten in kansen en mogelijkheden . Dit boek is voor mensen die willen leren om vanuit flow te handelen en te begeleiden. Wanneer je geleerd hebt hoe je zelf in een flow kan komen en blijven, leer je wat er nodig is om verandering te leiden bij personen, in teams en organisaties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste inzichten uit NLP en het Enneagram. Hierdoor zorg je er eerst voor dat je grip krijgt op je eigen emoties en dat je je eigen toekomst vorm geeft. Leer de geheimen van excellente communicatie met NLP.
  Verbeter je zelfkennis en mensenkennis met MBTI en het Enneagram. Zodat je vanuit je eigen kracht in staat bent bij personen, teams en organisaties
  werkelijke verandering te brengen.

  Michel La Poutre (1961) is bedrijfskundige, en werkt zelfstandig als veranderaar van managers, teams en organisaties. Met een schat aan ervaring bij Fortune 500 bedrijven en de top van de overheid heeft hij zich de laatste jaren ontwikkeld tot topcoach en trainer. Hij is bij veranderprocessen waar hij bij betrokken is altijd op zoek naar wat echt werkt, en deelt zijn geheimen in dit boek.
  lees meer

  Specificaties