Omo Klein & Krachtig wasmiddel wit - 168 wasbeurten - vloeibaar - 168 wasbeurten
 • beautydeal

  OmoKlein & Krachtig wasmiddel wit - 168 wasbeurten - vloeibaar - 168 wasbeurten

  23.9647.92je bespaart 23.96
  vandaag besteld, morgen in huis
  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  Omo Klein & Krachtig wasmiddel wit - 168 wasbeurten - vloeibaar - 168 wasbeurten

  Omo wast razendsnel door en door schoon!

  - Nu met 30-minutentechnologie voor een schone was op korte wasprogramma's
  - Extra geconcentreerde formule, dus beter voor het milieu
  - Vernieuwde formulering met frisse geur
  - Extra geconcentreerd, dus beter voor het milieu
  - Zorgt ook op een lage temperatuur voor schone was
  - Omo Wasmiddel Wit is geschikt voor alle textiel, behalve wol en zijde

  Omo is al jaren een vertrouwd merk op de Nederlandse wasmiddelenmarkt en wast al net zo lang door en door schoon. De nieuwste Omo wasmiddelen bevatten sinds kort speciale 30-minutentechnologie. Daarmee wast Omo nu ook op korte wasprogramma's door en door schoon (wasprogramma's vanaf 30 minuten, exclusief spoelen en centrifugeren). Het verwijdert allerlei soorten vlekken uit je witte was effectief, zodat je was stralend schone en frisse wordt. Zo was je met Omo dus door en door schoon, ook snel! Met Omo bespaar je dus tijd en hou je tijd over voor andere dingen. Zo kan je met Omo het huishouden wat efficiënter maken. Omo klein en krachtig wit wasmiddel is krachtig, want het bevat ook de dertig minuten technologie waardoor het je was stralend wit en ook snel schoon wast. En het is klein, want in een kleiner flesje gaan maar liefst 21 wasbeurten. Bij de productie en transport is minder water en zijn er minder vrachtwagens nodig. Hierdoor is Omo Klein & Krachtig beter voor het milieu. Daarnaast is een kleinere fles makkelijker in gebruik en makkelijker mee te nemen. Daarom is Omo Klein & Krachtig voor de witte was extra makkelijk: klein flesje, met meer wasbeurten en met 30 minuten technologie zodat je in minder tijd meer wasjes kunt doen! Probeer ook eens Omo Waspoeder Wit.

  Over Omo
  Omo is een van de oudste wasmiddelmerken van Nederland en daardoor een van de bekendste merken. Wie kent het deuntje “omo wast door en door schoon, niet duur!” niet? Om beter aan te sluiten op het drukke leven van gezinnen bevat omo sinds vorig jaar de speciale 30 minuten technologie. Hierdoor was je dus niet alleen door en door schoon, maar bespaar je ook tijd.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Waarschuwing! Contact met de ogen veroorzaakt ernstige oogirritatie!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking