Omo Klein & Krachtig wasmiddel kleur - 168 wasbeurten - vloeibaar - 168 wasbeurten
 • -35%

  OmoKlein & Krachtig wasmiddel kleur - 168 wasbeurten - vloeibaar - 168 wasbeurten

  47.9931.19je bespaart 16.80
  vandaag besteld, morgen in huis

  Omo Klein & Krachtig wasmiddel kleur - 168 wasbeurten - vloeibaar - 168 wasbeurten

  Omo Klein & Krachtig kleur is krachtig, want het bevat ook de 30 minuten technologie waardoor de was ook snel schoon wast. Daarnaast is het klein, want uit dit kleine flesje komen maar liefst 21 wasbeurten. Bij de productie en transport is minder water nodig en zijn er minder vrachtwagens nodig. Hierdoor is Omo Klein & Krachtig beter voor het milieu. Daarnaast is een kleinere fles makkelijker in gebruik en makkelijker mee te nemen. Dit pakket bevat acht flacons van 735 ml wat goed is voor 8x21 wasbeurten.

  Kenmerken:
  - Bevat extra waskracht
  - Geschikt voor de bonte en gekleurde was
  - Bevat de 30 minuten technologie

  Wastips
  Ieder kledingstuk heeft zijn eigen behoefte, op basis van de stof. Daarom is het handig om eerst de wasvoorschriften te lezen op het etiket binnen in kleding. Een goede was begint bij het sorteren. Het is handig nieuwe kleding de eerste keren apart te wassen, in verband met het doorlopen van kleuren. Je kunt hiermee doorgaan, totdat de kleding geen kleur meer afgeeft aan het water. Je zult zien dat je kleding langer mooi blijft! Daarna is het belangrijk dat je bij elkaar behorende kleurige kleding samen wast. Zo kun je langer genieten van die stralende kleuren. Gebruik het juiste wasmiddel voor verschillende soorten was. Gebruik ook het juiste wasprogramma voor de verschillende materialen. En was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Voor al je kleding geldt dat het langer mooi blijft als je het binnenstebuiten wast. Dan worden je vezels beter beschermd en blijven ze langer intact. Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

  Over Omo
  Omo is een van de oudste wasmiddelmerken van Nederland en daardoor een van de bekendste merken. Wie kent het deuntje “omo wast door en door schoon, niet duur!” niet? Om beter aan te sluiten op het drukke leven van gezinnen bevat omo sinds vorig jaar de speciale 30 minuten technologie. Hierdoor was je dus niet alleen door en door schoon, maar bespaar je ook tijd.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.

  Waarschuwing! Contact met de ogen veroorzaakt ernstig oogirritatie!
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking