Olvarit Bruine Bonen Ham Aardappel - babyhapje voor baby's vanaf 12+ maanden - 6x250 gram babyvoeding in een maaltijdpotje
 • sale
 • -30%

  OlvaritBruine Bonen Ham Aardappel - babyhapje voor baby's vanaf 12+ maanden - 6x250 gram babyvoeding in een maaltijdpotje

  5.948.49je bespaart 2.55
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit Bruine Bonen Ham Aardappel - babyhapje voor baby's vanaf 12+ maanden - 6x250 gram babyvoeding in een maaltijdpotje

  Olvarit vernieuwd, het kan zijn dat u nog uw oude vertrouwde verpakking ontvangt. Het product blijft hetzelfde.
  Olvarit Bruine Bonen Ham Aardappel is een babyhapje met pure & natuurlijke ingrediënten voor baby’s van 12+ maanden. De babyvoeding heeft een herkenbare smaak en textuur.

  - Een heerlijk babyhapje in een maaltijdpotje met pure & natuurlijke ingrediënten. Bevat geen onnodige toevoegingen, zoals zout. Olvarit bevat ook geen conserveermiddelen, net als alle babyvoeding.

  - Een babyhapje met één groente in de hoofdrol en een aangepaste structuur, afgestemd op de leeftijd en voedingsbehoefte van je kindje.

  - Olvarit babyvoeding is gemaakt met passie voor goed eten en zorg voor de planeet. Wij stimuleren hiermee het verbouwen van ingrediënten volgens duurzame methoden.

  - Samen met onze boeren zetten we ons in voor duurzame landbouw methoden, zoals het verbeteren van de biodiversiteit, verantwoord omgaan met water- en bodemgebruik en dierenwelzijn.

  - Heb je vragen over de babyvoeding voor jouw kindje? Bel 24/7 naar onze Nutricia Kindervoeding Service op: 0800 022 26 26

  Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 48 uur. Restjes niet opnieuw gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Aantal stuks in verpakking6
  Multipack
  Soort BabyvoedingMaaltijd
  LeeftijdscategorieVanaf 12 maanden
  Geschikt voor baby's/peuters metKippenei-eiwit allergie, Koemelk allergie, Lactose intolerantie, Soja allergie
  MenugangAvondeten
  ThemaOverig
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.