Olvarit babyvoeding vegetarische pasta courgette mozzarella 15+ mnd (6 x 250 gram)

  Olvaritbabyvoeding vegetarische pasta courgette mozzarella 15+ mnd (6 x 250 gram)

  9.95
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding vegetarische pasta courgette mozzarella 15+ mnd (6 x 250 gram)

  Olvarit vegetarische pasta courgette mozzarella is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 15 maanden. De babyvoeding heeft de herkenbare smaak van courgette. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van groente, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling te ondersteunen.

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en bevatten, net als andere babyvoeding, geen conserveermiddelen.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Verwarm in de magnetron ca. 30 sec. op 600W. Roer na verwarmen nogmaals goed door en controleer de temperatuur. Restjes niet opnieuw gebruiken.

  Ingrediënten: 27,6% tomaat, 23% courgette, 11,8% pasta (tarwe, ei), 9% mozzarrella (melk), 7% groene paprika, 6% wortel, 6% pastinaak, 4,1% water, 2,2% magere melk, maïsbloem, tapiocazetmeel, basilicum, oregano
  lees meer

  Specificaties