Olvarit babyvoeding tomaat tonijn pasta 12+ mnd (6 x 250 gram)

  Olvaritbabyvoeding tomaat tonijn pasta 12+ mnd (6 x 250 gram)

  8.58
  vandaag besteld, maandag in huis

  Olvarit babyvoeding tomaat tonijn pasta 12+ mnd (6 x 250 gram)

  Olvarit tomaat tonijn pasta is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 12 maanden. De babyvoeding heeft de herkenbare smaak van tomaat. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van groente, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling te ondersteunen.

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en bevatten, net als andere babyvoeding, geen conserveermiddelen. Olvarit tomaat tonijn pasta is koemelkeiwitvrij.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Verwarm in de magnetron ca. 30 sec. op 600W. Roer na verwarmen nogmaals goed door en controleer de temperatuur. Restjes niet opnieuw gebruiken.

  Ingrediënten: 23,9% tomaat, 23% courgette, 20% pasta (tarwe, ei), 10,4% water (nodig voor bereiding), 9% tonijn (vis), 6% wortel, 3% ui, 2,5% maiszetmeel, koolzaadolie, oregano
  lees meer

  Specificaties