Olvarit babyvoeding menu 8+ mnd maaltijd (12x 200 gr)

  Olvaritbabyvoeding menu 8+ mnd maaltijd (12x 200 gr)

  19.95
  8+ maaltijd
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding menu 8+ mnd maaltijd (12x 200 gr)

  Het Olvarit babyvoedingsmenu is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 8 maanden. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van groente, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling en mondmotoriek te ondersteunen. 

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en bevatten geen conserveermiddelen.

  3x Olvarit wortel kip aardappel 8+ mnd 200 gr
  Olvarit wortel, kip en aardappel heeft de herkenbare smaak van wortel. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit wortel kip aardappel is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit bruine bonen appel rundvlees aardappel 8+ mnd 200 gr
  Een potje Olvarit met bruine bonen, appel, rundvlees en aardappel. Het heeft de overheersende smaak van bruine bonen. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit bruine bonen appel rundvlees aardappel is koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit tomaat ham macaroni 8+ mnd 200 gr
  Een maaltijd voor je kindje met tomaat, ham en macaroni. Dit Olvarit potje heeft de herkenbare smaak van tomaat. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit tomaat ham macaroni is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit sperziebonen rundvlees aardappel 8+ mnd 200 gr
  Olvarit sperziebonen, rundvlees en aardappel en heeft de herkenbare smaak van sperziebonen. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit sperziebonen rundvlees aardappel is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Verwarm in de magnetron ca. 30 sec. op 600W. Roer na verwarmen nogmaals goed door en controleer de temperatuur. Restjes niet opnieuw gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking