overzicht
Olvarit babyvoeding menu 8+ mnd fruit (12x 200 gr)

  Olvaritbabyvoeding menu 8+ mnd fruit (12x 200 gr)

  19.95
  8+ fruit
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding menu 8+ mnd fruit (12x 200 gr)

  Het Olvarit babyvoedingsmenu is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 8 maanden. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van fruit, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling en mondmotoriek te ondersteunen. 

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en bevatten geen conserveermiddelen.

  3x Olvarit peer appel yoghurt 8+ mnd 200 gr

  Een fruithapje voor je kindje met peer, appel en yoghurt. Dit Olvarit potje heeft de herkenbare smaak van peer. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit pakket. Olvarit peer appel yoghurt is glutenvrij.

  3x Olvarit appel aardbei banaan 8+ mnd 200 gr
  Een potje Olvarit met appel, aardbei en banaan. Het heeft de overheersende smaak van aardbei. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit pakket. Olvarit appel aardbei banaan is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit appel banaan peer 8+ mnd 200 gr
  Olvarit appel banaan peer heeft de herkenbare smaak van banaan. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit appel banaan peer is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit abrikoos appel banaan 8+ mnd 200 gr
  Een fruithapje voor je kindje met abrikoos, appel en banaan. Dit Olvarit potje heeft de herkenbare smaak van abrikoos. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit abrikoos appel banaan is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Restjes niet opnieuw gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand