Olvarit babyvoeding menu 6+ mnd maaltijd (12x 200 gr)

  Olvaritbabyvoeding menu 6+ mnd maaltijd (12x 200 gr)

  19.95
  6+ maaltijd
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding menu 6+ mnd maaltijd (12x 200 gr)

  Het Olvarit babyvoedingsmenu is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 6 maanden*. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van groente, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling te ondersteunen. Daarnaast is variatie heel belangrijk en dit pakket helpt je daarbij.

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten, bevatten geen conserveermiddelen en alle smaken in dit menu zijn gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit wortel kip rijst 6+ mnd 200 gr
  Een potje Olvarit met wortel, kip en rijst en heeft de overheersende smaak van wortel. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu.

  3x Olvarit bruine bonen appel rundvlees rijst 6+ mnd 200 gr
  Een maaltijd voor je kindje met bruine bonen, appel, rundvlees en rijst. Dit Olvarit potje heeft de herkenbare smaak van bruine bonen. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu.

  3x Olvarit spinazie witvis rijst 6+ mnd 200 gr
  Een maaltijd voor je kindje met spinazie, witvis en rijst. Dit Olvarit potje heeft de herkenbare smaak van spinazie. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu.

  3x Olvarit pompoen kip aardappel 6+ mnd 200 gr

  Een potje Olvarit met pompoen, kip en aardappel heeft de overheersende smaak van pompoen. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Verwarm in de magnetron ca. 30 sec. op 600W. Roer na verwarmen nogmaals goed door en controleer de temperatuur. Restjes niet opnieuw gebruiken.

  * Tot de leeftijd van 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding en is dit product uitsluitend aanvullend.
  lees meer

  Specificaties