Olvarit babyvoeding menu 6+ mnd fruit (12x 200 gr)

  Olvaritbabyvoeding menu 6+ mnd fruit (12x 200 gr)

  19.95
  6+ fruit
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding menu 6+ mnd fruit (12x 200 gr)

  Het Olvarit babyvoedingsmenu is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 6 maanden*. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van fruit, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling te ondersteunen.  Daarnaast is variatie heel belangrijk en dit pakket helpt je daarbij.

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en bevatten geen conserveermiddelen.

  3x Olvarit banaan appel yoghurt 6+ mnd 200 gr
  Olvarit banaan appel yoghurt heeft de herkenbare smaak van banaanl. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit pakket. Olvarit banaan appel yoghurt is glutenvrij.

  3x Olvarit perzik banaan kiwi 6+ mnd 200 gr
  Een fruithapje voor je kindje met perzik banaan kiwi. Dit Olvarit potje heeft de herkenbare smaak van perzik. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit pakket. Olvarit perzik banaan kiwi is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit appel aardbei peer 6+ mnd 200 gr
  Olvarit appel aarbei peer heeft de herkenbare smaak van aardbei. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit appel aarbei peer is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit peer appel abrikoos 6+ mnd 200 gr
  Een potje Olvarit met peer, appel en abrikoos. Het heeft de overheersende smaak van peer. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit pakket. Olvarit peer appel abrikoos is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Restjes niet opnieuw gebruiken.

  * Tot de leeftijd van 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding en is dit product uitsluitend aanvullend.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking