overzicht
Olvarit babyvoeding menu 4+ mnd maaltijd (12x 125 gr)

  Olvaritbabyvoeding menu 4+ mnd maaltijd (12x 125 gr)

  12.95
  4+ maaltijd
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding menu 4+ mnd maaltijd (12x 125 gr)

  Het Olvarit babyvoedingsmenu is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 4 maanden*. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van groente, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling te ondersteunen. Daarnaast is variatie heel belangrijk en dit pakket helpt je daarbij.

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten, bevatten geen conserveermiddelen en alle smaken in dit menu zijn gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit wortel aardappel 4+ mnd 125 gr
  Een potje Olvarit met wortel en aardappel en heeft de herkenbare smaak van wortel. De inhoud van het potje is 125 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit wortel aardappel is gluten- en koemelkeiwitvrij. Ingrediënten: 53% wortel, 22% aardappel, 17,5% water (nodig voor bereiding), 6,5% rijst, koolzaadolie

  3x Olvarit bloemkool 4+ mnd 125 gr
  Een maaltijd voor je kindje met bloemkool, waardoor het de herkenbare smaak heeft van bloemkool. De inhoud van het potje is 125 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit bloemkool is gluten- en koemelkeiwitvrij.
  Ingrediënten: 100% bloemkool

  3x Olvarit doperwten 4+ mnd 125 gr
  Een maaltijd voor je kindje met doperwten, waardoor het de herkenbare smaak heeft van doperwten. De inhoud van het potje is 125 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit doperwten is gluten- en koemelkeiwitvrij.
  Ingrediënten: 66% doperwten, 34% water (nodig voor bereiding)

  3x Olvarit pompoen rijst 4+ mnd 125 gr

  Een potje Olvarit met pompoen en rijst en heeft de herkenbare smaak van pompoen. De inhoud van het potje is 125 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit pompoen rijst is gluten- en koemelkeiwitvrij.
  Ingrediënten: 70% pompoen, 15,6% water (nodig voor bereiding), 14,4% rijst

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Verwarm in de magnetron ca. 30 sec. op 600W. Roer na verwarmen nogmaals goed door en controleer de temperatuur. Restjes niet opnieuw gebruiken.

  * Tot de leeftijd van 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding en is dit product uitsluitend aanvullend.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand