Olvarit babyvoeding menu 15+ mnd maaltijd (12x 250 gram)

  Olvaritbabyvoeding menu 15+ mnd maaltijd (12x 250 gram)

  17.15
  15+ maaltijd
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding menu 15+ mnd maaltijd (12x 250 gram)

  Het Olvarit babyvoedingsmenu is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 15 maanden. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van groente, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling te ondersteunen.

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en bevatten geen conserveermiddelen.

  3x Olvarit sperziebonen surinaamse kipschotel 15+ mnd 250 gr
  Olvarit sperziebonen surinaamse kipschotel heeft de herkenbare smaak van sperziebonen. De inhoud van het potje is 250 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit sperziebonen surinaamse kipschotel is glutenvrij.

  3x Olvarit broccoli rundvlees rijst 15+ mnd 250 gr
  Olvarit broccoli rundvlees rijst heeft de herkenbare smaak van broccoli. De inhoud van het potje is 250 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit broccoli rundvlees rijst is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit bruine bonen appel rundvlees aardappel 15+ mnd 250 gr
  Een maaltijd voor je kindje met bruine bonen, appel, rundvlees en aardappel. Dit Olvarit potje heeft de herkenbare smaak van bruine bonen. De inhoud van het potje is 250 gram en zit drie keer in dit menu.

  3x Olvarit spaghetti bolognese 15+ mnd 250 gr
  Een potje Olvarit met spaghetti bolognese. Het heeft de overheersende smaak van spaghetti bolognese. De inhoud van het potje is 250 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit spaghetti bolognese is koemelkeiwitvrij.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Verwarm in de magnetron ca. 30 sec. op 600W. Roer na verwarmen nogmaals goed door en controleer de temperatuur. Restjes niet opnieuw gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews (8)

  algemene beoordeling
  (8 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.