overzicht
Olvarit babyvoeding menu 12+ mnd maaltijd (12x 250 gr)

  Olvaritbabyvoeding menu 12+ mnd maaltijd (12x 250 gr)

  21.95
  12+ maaltijd
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding menu 12+ mnd maaltijd (12x 250 gr)

  Het Olvarit babyvoedingsmenu is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 12 maanden. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van groente, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling te ondersteunen. 

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en bevatten geen conserveermiddelen.

  3x Olvarit tomaat kip rijst 12+ mnd 250 gr
  Een maaltijd voor je kindje met tomaat, kip en rijst. Dit Olvarit potje heeft de herkenbare smaak van tomaat. De inhoud van het potje is 250 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit tomaat kip rijst is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit spinazie kip aardappel 12+ mnd 250 gr
  Een potje Olvarit met spinazie, kip en aardappel. Het heeft de overheersende smaak van spinazie. De inhoud van het potje is 250 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit spinazie kip aardappel is glutenvrij.

  3x Olvarit bruine bonen ham aardappel 12+ mnd 250 gr
  Olvarit bruine bonen ham aardappel heeft de herkenbare smaak van bruine bonen. De inhoud van het potje is 250 gram en zit drie keer in dit menu. Olvarit bruine bonen ham aardappel is koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit pompoen kip pasta 12+ mnd 250 gr
  Olvarit pompoen kip pasta heeft de herkenbare smaak van pompoen. De inhoud van het potje is 250 gram en zit drie keer in dit menu.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Verwarm in de magnetron ca. 30 sec. op 600W. Roer na verwarmen nogmaals goed door en controleer de temperatuur. Restjes niet opnieuw gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand