Olvarit babyvoeding menu 12+ mnd fruit (12x 200 gr)

  Olvaritbabyvoeding menu 12+ mnd fruit (12x 200 gr)

  19.95
  12+ fruit
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding menu 12+ mnd fruit (12x 200 gr)

  Het Olvarit babyvoedingsmenu is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 12 maanden. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van fruit, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling te ondersteunen. 

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en bevatten geen conserveermiddelen.

  3x Olvarit banaan sinaasappel koek 12+ mnd 200 gr
  Een potje Olvarit met banaan, sinaasappel en koek. Het heeft de overheersende smaak van banaan. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit menu.

  3x Olvarit appel peer framboos 12+ mnd 200 gr
  Olvarit appel peer framboos heeft de herkenbare smaak van appel. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit pakket. Olvarit appel peer framboos is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit appel perzik mango 12+ mnd 200 gr
  Een fruithapje voor je kindje met appel, perzik en mango. Dit Olvarit potje heeft de herkenbare smaak van appel. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit pakket. Olvarit appel perzik mango is gluten- en koemelkeiwitvrij.

  3x Olvarit appel yoghurt bosbes 12+ mnd 200 gr
  Olvarit appel yoghurt bosbes heeft de herkenbare smaak van bosbes. De inhoud van het potje is 200 gram en zit drie keer in dit pakket. Olvarit appel yoghurt bosbes is glutenvrij.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Restjes niet opnieuw gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking