Olvarit babyvoeding broccoli kip aardappel 8+ mnd (6 x 200 gram)

  Olvaritbabyvoeding broccoli kip aardappel 8+ mnd (6 x 200 gram)

  7.32
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding broccoli kip aardappel 8+ mnd (6 x 200 gram)

  Olvarit broccoli kip aardappel is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 8 maanden. De babyvoeding heeft de herkenbare smaak van broccoli. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van groente, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling te ondersteunen.

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en bevatten, net als andere babyvoeding, geen conserveermiddelen. Olvarit broccoli kip aardappel is gluten- en koemelkeiwitvrij. Kan mogelijk sporten bevatten van selderij.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Verwarm in de magnetron ca. 30 sec. op 600W. Roer na verwarmen nogmaals goed door en controleer de temperatuur. Restjes niet opnieuw gebruiken.

  Ingrediënten: 47% groenten (16% broccoli, 14% wortel, 9% pastinaak, 5,5% ui, 2,5% doperwten), 31,3% water (nodig voor bereiding), 9,5% kip, 7,5% aardappel, tarwezetmeel, maïszetmeel, koolzaadolie, peterselie, salie, knoflook
  lees meer

  Specificaties