Olvarit babyvoeding bloemkoolschotel 8+ mnd (6 x 200 gram)

  Olvaritbabyvoeding bloemkoolschotel 8+ mnd (6 x 200 gram)

  7.32
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding bloemkoolschotel 8+ mnd (6 x 200 gram)

  Olvarit bloemkoolschotel is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 8 maanden. De babyvoeding heeft de herkenbare smaak van bloemkool. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van groente, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling te ondersteunen.

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en bevatten, net als andere babyvoeding, geen conserveermiddelen.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Verwarm in de magnetron ca. 30 sec. op 600W. Roer na verwarmen nogmaals goed door en controleer de temperatuur. Restjes niet opnieuw gebruiken.

  Ingrediënten: 36% bloemkool, 24,6% water (nodig voor bereiding), 20,8% magere melk, 8% kaas (melk), 7,6% rijst, 2,5% maïszetmeel, peterselie
  lees meer

  Specificaties