Olvarit babyvoeding appel perzik koek 8+ mnd (6 x 200 gram)

  Olvaritbabyvoeding appel perzik koek 8+ mnd (6 x 200 gram)

  7.08
  vandaag besteld, morgen in huis

  Olvarit babyvoeding appel perzik koek 8+ mnd (6 x 200 gram)

  Olvarit appel perzik koek is speciaal gemaakt voor kindjes vanaf 6 maanden. De babyvoeding heeft de herkenbare smaak van perzik. Door je kindje al vroeg kennis te laten maken met de pure smaak van fruit, helpt dit de smaak te herkennen en te waarderen. De smaak en textuur van Olvarit babyvoeding zijn aangepast op de leeftijd van je kindje, om een goede smaakontwikkeling te ondersteunen.

  Alle Olvarit babyvoeding wordt gemaakt van pure ingrediënten en bevatten, net als andere babyvoeding, geen conserveermiddelen.

  Gebruiksaanwijzing: Druk vóór het openen op het dekseltje. Als het klikt, inhoud niet gebruiken. Roer de inhoud en doe de gewenste hoeveelheid op een bordje, gebruik hiervoor een plastic lepel. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur. Restjes niet opnieuw gebruiken.

  Ingrediënten: 41,6% appel, 26% perzik, 12% banaan, 8% abrikoos, 6,1% water, 5,2% koek (tarwebloem, boter (melk), zoet weipoeder (melk), rijsmiddel (ammoniumwaterstofcarbonaat), citroenzuur), rijstebloem, citroensap, vitamine C
  lees meer

  Specificaties