overzicht
Oei, ik groei! Het negen maanden dagboek - Xaviera Plas
 • Uitverkocht

  Xaviera PlasOei, ik groei! Het negen maanden dagboek

  17.50
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Gezin & gezondheid

  Oei, ik groei! Het negen maanden dagboek - Xaviera Plas

  Oei, wij groeien! is het negen maanden dagboek van het bekende en vertrouwde babymerk Oei, ik groei! Negen maanden leren jij en je baby elkaar kennen. Hoe dat gaat, leg je vast in dit bijzondere dagboek. Schrijf op wat je bezighoudt, lees hoe je kindje zich ontwikkelt en voeg (echo)foto's toe. Op deze manier maak je een eigen herinneringsboek voor later. Een prachtig dagboek voor elke toekomstige moeder die deze bijzondere tijd tot in de details vast wil leggen! Nu compleet gerestyled en in een prachtige nieuwe vormgeving.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand