overzicht
Nutrilon A.R. 2 (2-pack)

  NutrilonA.R. 2 (2-pack)

  32.26
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nutrilon A.R. 2 (2-pack)

  Nutrilon A.R. 2 is een dieetvoeding bij spugen, voor baby's vanaf 6 maanden. Dieetvoeding is een voeding die speciaal is samengesteld om aan de specifieke voedingsbehoefte van je kindje te voldoen. A.R. staat voor Anti Regurgitatie. Dat betekent letterlijk 'tegen spugen'. In Nutrilon A.R. 2 zit voorgekookt johannesbroodpitmeel, wat ervoor zorgt dat de voeding na bereiding dikker is dan standaard flesvoeding. Nutrilon A.R. 2 bevat alle belangrijke voedingsstoffen voor je kleintje. Daarnaast bevat Nutrilon A.R. 2 de onverzadigde vetzuren DHA/AA en nucleotiden.

  Gebruik Nutrilon A.R. 2 alleen onder medisch toezicht. Wil je Nutrilon A.R. 2 gebruiken? Overleg dan eerst met je consultatiebureau of arts.  * Wij garanderen dat deze Nutrilon artikelen bij binnenkomst van je bestelling minimaal drie maanden houdbaar zijn.
  ** Per adres mogen per week maximaal vier Nutrilon melkpoeder bussen besteld worden.
  *** Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Er kan een moment komen dat je besluit om over te stappen op flesvoeding, of een combinatie van borst- en flesvoeding. Overleg dan eerst met je consultatiebureau of arts.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking