Nuna REBL™ Plus autostoel groep 0/1 berry, Berry
 • babydeals
 • -10%

  NunaREBL™ Plus autostoel groep 0/1 berry

  499.-449.-je bespaart 50.-
  Berry
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Babydeals!

  Babydeals!

  Profiteer vanaf 10 t/m 23 februari van hoge kortingen op heel veel voor baby's. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. ontdek alle deals >

  Nuna REBL™ Plus autostoel groep 0/1 berry

  Het Nuna REBL™ Plus autostoeltje biedt vanaf de geboorte tot en met het vierde jaar van je kindje een veilige zitplaats in de auto. Het autostoeltje voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm en zorgt ervoor dat jij je kindje langer achterwaarts kunt vervoeren, namelijk totdat je kindje 105 cm lang is. Vanaf 80 cm kun je je kindje ook voorwaarts vervoeren. Het Nuna REBL™ Plus autostoeltje bevestig je makkelijk en snel door middel van Isofix. De verstelbare Isofix steunen zorgen ervoor dat je de autostoel altijd perfect kunt installeren. Het autostoeltje kan zowel voorwaarts als achterwaarts geïnstalleerd worden. Dankzij het tailor tech™ geheugenschuim wordt je kindje optimaal beschermd bij een zijwaartse aanrijding. De stabiliteitspoot met kreukelzone voorkomt dat het autostoeltje naar voren kan kantelen en absorbeert de klap. De ventilatiegleuven zorgen ervoor dat je kindje het niet te warm krijgt in het autostoeltje. De bekleding van de Nuna REBL™ is verwijderbaar en wasbaar, dus je kindje zit altijd in een schoon en fris autostoeltje.

  Gebruiksgemak
  Het Nuna REBL™ Plus Autostoeltje kan 360° draaien, ideaal bij het installeren van je kindje in de autostoel! Ook wanneer je kindje groot genoeg is om zelf in het autostoeltje te klimmen is dit erg handig. De Nuna REBL™ Plus heeft een handige indicator die laat zien of je de autostoel juist bevestigd hebt.

  Kenmerken
  - Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 4 jaar (18,5 kg)
  - 360° draaibaar: in- en uit stappen gaat gemakkelijk
  - Installatie met Isofix
  - 5-punts gordel met gordelpads
  - Tailor tech™ geheugenschuim voor optimale bescherming bij zijwaartse aanrijding
  - Geïntegreerde stalen beugel vermindert rotatie bij een botsing
  - Indicators voor juiste installatie
  - In 7 standen verstelbare hoofdsteun
  - Instelbare slaapstand (7 standen)
  - Verwijderbare en wasbare hoes
  - Voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie