Nuna Pipa™ Lite autostoeltje groep 0+ fog
 • Uitverkocht

  NunaPipa™ Lite autostoeltje groep 0+ fog

  319.-279.-je bespaart 40.-
  fog
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Nuna Pipa™ Lite autostoeltje groep 0+ fog

  Het Nuna Pipa™ Lite autostoeltje weegt slechts 2,3 kg en wordt geleverd met een bijpassende base. Hierdoor kun je de autostoel snel en veilig installeren met behulp van Isofix. De autostoel is stijlvol afgewerkt met een luxe leatherette draagbeugel.

  Veiligheid
  Omdat de Nuna Pipa™ Lite altijd met behulp van de True lock base wordt geïnstalleerd is de kans op foutieve bevestiging minimaal. De base is met staal versterkt en is handig in gebruik. De kreukelzone in de steunvoet absorbeert de klap en vermindert de krachten op je kindje. Het Aeroflex schuim zorgt voor een perfecte zijwaartse bescherming.

  Installatie in de auto
  Het installeren van de Nuna Pipa™ Lite autostoel is een fluitje van een cent. De stoel weegt slechts 2,3 kg en is daardoor makkelijk in de auto te tillen. Met één klik is de autostoel achterwaarts op de base bevestigd en ben je klaar om te gaan. De base wordt in de auto bevestigd door middel van Isofix.

  Comfort
  De zachte en luchtige microvezelstof van het Nuna Pipa™ Lite autostoeltje biedt je kindje comfort. De autostoel wordt geleverd met een uitneembare verkleiner voor pasgeboren baby’s. Deze verkleiner biedt extra veiligheid én comfort. De zonnekap biedt een bescherming van UPF50+ en is uitklapbaar en afneembaar zodat je hem aan iedere situatie aan kunt passen.

  Gebruiksgemak
  Met behulp van adapters (exclusief) kun je de Nuna Pipa™ Lite autostoel op het frame van je kinderwagen bevestigen. Heb je een Nuna kinderwagen? Dan worden de benodigde adapters met het frame van de kinderwagen meegeleverd.

  Plus en minpunten:
  + Extreem licht, weeg slechts 2,3 kg
  + Wordt geleverd inclusief base
  - Voldoet niet aan de i-Size veiligheidsnorm

  Kenmerken:

  - Lengte kind: 40-85 cm
  - Afmetingen: 67,2x44x68,3 cm (hxbxl)
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  BijzonderheidGarantie