Nuna Pipa™ Icon autostoel groep 0+ caviar, Caviar
 • Uitverkocht

  NunaPipa™ Icon autostoel groep 0+ caviar

  249.-224.-je bespaart 25.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Nuna Pipa™ Icon autostoel groep 0+ caviar

  De Nuna Pipa™ Icon is geschikt voor kinderen van 0-13 kg (40-85 cm). De geïntegreerde vier seizoenen kap zorgt voor bescherming tegen de zon en tegen kou, handig! Bovendien bepaal je zelf hoe ver je de kap naar beneden wilt en of je gebruik maakt van de ventilatiemogelijkheden.

  Veiligheid
  In combinatie met de (los verkrijgbare) Isofix base voldoet het Nuna Pipa™ Icon autostoeltje ruimschoots aan de strenge i-Size wetgeving. De uitneembare kussens zorgen voor een perfecte pasvorm en bieden verbeterde bescherming, evenals het gebruik van memory foam.

  Installatie in de auto
  De meest veilige en gemakkelijke manier om de Nuna Pipa™ Icon te installeren is met behulp van de Nuna Pipafix™ base. Bevestig de autostoel met behulp van Isofix, dan voldoet de Nuna Pipa™ Icon aan de strenge i-Size wetgeving. Je kunt het autostoeltje ook met behulp van de 3-punts autogordel bevestigen. Welke methode je ook kiest, plaats de Nuna Pipa™ Icon altijd tegen de rijrichting in.

  Comfort
  Dankzij de heerlijk zachte microfiber stoffen zit je kindje heel comfortabel in de Nuna Pipa™ Icon. De droomdeken zorgt ervoor dat je je kindje helemaal kunt afschermen van de buitenwereld zodat je kindje lekker rustig kan slapen.

  Gebruiksgemak
  De hoofdsteun is met één hand te verstellen in één van de zeven standen. De 5-punts gordel verschuift automatisch mee zodat je kindje veilig blijft zitten.

  Plus en minpunten:
  + Voldoet aan strenge i-Size veiligheidsnorm (i.c.m. Nuna Pipafix™)
  + Ook te bevestigen met autogordel
  + Grote zonnekap
  - Nuna Pipafix™ niet inbegrepen

  Kenmerken:

  - Lengte kind: 40-85 cm
  - Ergonimisch gevormde, lichtgewicht draagbeugel
  lees meer

  Specificaties

  BijzonderheidGarantie