Nuna Aace autostoel groep 2/3 aspen, Aspen

  NunaAace autostoel groep 2/3 aspen

  219.-
  Aspen
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nuna Aace autostoel groep 2/3 aspen

  De Nuna Aace autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg, dat komt overeen met kinderen van vier tot twaalf jaar. De autostoel is uitgevoerd met het 3D Growth System. Dit betekent dat de autostoel zowel in de hoogte, de breedte als in de zitdiepte met je kindje mee groeit. Zo zit je kindje jarenlang comfortabel en veilig in een goed passende stoel.

  Veiligheid
  Het autostoeltje biedt je kindje veiligheid onderweg. De Nuna Aace heeft namelijk Side Impact Protection waardoor je kindje beveiligd is bij een zijwaartse aanrijding. Het kinderzitje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor autostoelen.

  Installatie in de auto
  De Nuna Aace autostoel wordt bevestigd met behulp van Isofix. De Isofix bevestigingshaken zijn verstelbaar in acht verschillende posities waardoor de rugleuning van de autostoel ook in een slaapstand gezet kan worden.

  Comfort
  De autostoel is op verschillende manieren verstelbaar en biedt zo de juiste ondersteuning aan je opgroeiende kind. De autostoel heeft comfortabele, ingebouwde armsteunen. Ventilatie sleuven en luchtdoorlatende (en wasbare) stoffen zorgen ook tijdens de langste reizen voor een fijn klimaat.

  Gebruiksgemak
  De Nuna Aace Autostoel wordt geleverd met een Aace starter kit. Dit bestaat uit Isofix geleiders ter bescherming van de bekleding en een handige bekerhouder. De gekleurde gordelgeleiders helpen om de autogordel op de juiste manier te gebruiken en je kindje veilig te vervoeren.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie