Nuki Opener
 • uitverkocht

  Nuki Opener

  99.-
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Nuki Opener

  Woon je in een appartementencomplex, maar wil je wel gebruik maken van toegang tot je woning zonder sleutel? Nuki Opener biedt uitkomst, je stuurt je intercominstallatie eenvoudig aan via je smartphone. Werkt alleen in combinatie met een Nuki Bridge.

  Toegang via de intercom
  Bij het aanbellen op de intercom krijg je via de app een melding en kun je de deur openen. De Nuki Opener herkent wanneer je in de buurt van de woning komt. Met de continumodus wordt ook de hoofdingang automatisch geopend wanneer iemand aanbelt en jij toegang geeft. Ben je zelf niet thuis maar wil je jouw familie of gasten toegang geven? Je geeft ze toegang via de Nuki-app. De Nuki Opener is daarom ideaal als je in een appartementencomplex woont, een huis verhuurt of als je vaak pakketjes bestelt.

  Makkelijke installatie
  De Nuki Opener werkt op 4 AA-batterijen (meegeleverd) en monteer je eenvoudig aan je intercom. Je verbruikt geen stroom uit het woningnetwerk waardoor je geen toestemming hoeft te vragen aan je verhuurder. En als je niet wil dat de bel afgaat als je bij jezelf aanbelt, kun je de huidige bel dempen.
  lees meer

  Specificaties

  Soort accessoireDeur-/raamcontact
  Wifi
  Breedte (cm)7
  Hoogte (cm)7
  Diepte (cm)2
  KleurWit
  MerkNuki
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.