Nokia 1 Plus, Zwart
 • Uitverkocht

  Nokia1 Plus

  99.-
  Zwart
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Nokia 1 Plus

  De Nokia 1+ beschikt over een Full HD 5,45 inch beeldscherm en draait op het Android 9 Pie besturingssysteem. De Nokia 8.1 beschikt over een 5 megapixel camera (vooraan) en een 8 MP camera achter. Het 5,45" scherm met IPS-technologie toont kleuren scherper en helderder, waardoor je je midden in de actie waant. Met de 18:9 verhouding staat niets je favoriete content meer in de weg. De perfecte combinatie van een grensverleggend design en 3D-nanopatroon technologie. Samen met de naadloze behuizing van polycarbonaat, zorgen deze elementen voor een smartphone met een uitstekende uitstraling! Je foto’s zullen op de Nokia 1+ volledig tot hun recht komen.

  Dankzij Android 9 Pie (Go-editie) ben je bovendien verzekerd van een pure, veilige en up-to-date ervaring waardoor je telefoon voorzien is van een beter en efficiënter besturingssysteem en gratis maandelijkse updates. Dankzij de maandelijkse beveiligingsupdates hoef je je nooit meer zorgen te maken over je privacy. De upgrades van het besturingssysteem zorgen er bovendien voor dat je telefoon voorzien is van de nieuwste innovaties. Zo blijft je telefoon altijd puur, veilig en up-to-date.Vanaf het eerste gebruik dus meteen de ideale telefoon in alle omstandigheden!

  Een camera die op jou is afgestemd
  De 8 MP camera achteraan heeft een LED-flister waarmee je steeds heldere foto's maakt. Daarnaast is hij voorzien van geoptimaliseerde automatische scherpstelling en functies zoals ruisonderdrukking waardoor kleuren aangepast worden met geweldige foto's als resultaat. En de 5 MP camera vooraan heeft een 'beautify'-functie , die natuurlijke kenmerken verbetert, zodat je jezelf altijd van je beste kant kunt laten zien.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetooth