Nokia 1.3 - CHARCOAL smartphone, Zwart
 • uitverkocht

  Nokia1.3 - CHARCOAL smartphone

  91.74
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Nokia 1.3 - CHARCOAL smartphone

  Nokia 1.3. Zoveel meer
  De Nokia 1.3 brengt je meer dan verwacht! Met zijn grote 5,71 inch HD+ display met verbeterde helderheid is alles altijd duidelijk te zien. De smartphone is voorzien van Android 10 (Go-editie) en een batterij die het hele dag volhoudt. Voor het maken van foto’s heeft de Nokia low light beeldvorming zodat je ook na zonsondergang de mooiste plaatjes kunt schieten.

  Ready. Set. Go
  Vertrouw op een snellere, veiligere manier om alles gedaan te krijgen dankzij de nieuwste Android 10 (Go-editie). Bovendien is Nokia 1.3 klaar voor Android 11 (Go-editie) zodat je telefoon altijd helemaal bijgewerkt zal zijn.

  Verlicht de nacht
  Foto's na zonsondergang? Geen probleem! Maak heldere, gedetailleerde foto's, zelfs als het buiten donker is, dankzij de krachtige AI low-light beeldvorming.

  De hele dag opgeladen. Elke dag weer
  Dankzij de batterij waarop je kan vertrouwen, haal je meer uit je dag met de Nokia 1.3. De 3000mAh batterij geeft je namelijk kracht, van zonsopgang tot zonsondergang.

  De snelste weg naar jouw Google Assistant
  Bekijk het weer, bel je vrienden, blijf op de hoogte van het nieuws en doe nog zoveel meer met alleen je stem - dankzij de speciale Google Assistant Button.

  Ontworpen om te presteren
  Nokia 1.3 heeft de snelheid die jij nodig hebt, dankzij de geoptimaliseerde Qualcomm® 215 Mobile Platform processor.

  Duurzaam ontwerp. Prachtige afwerking
  De strakke, glazen voorkant en stevige achterkant met 3D nanotextuur zijn geïnspireerd op Noors design en hebben een mooie en toch stevige afwerking. Kies uit 3 overweldigende kleuren – Cyan, Sand en Charcoal.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothGPS