overzicht
NIVEA SUN Protect & Bronze zonnebrand spray SPF20 - 200 ml, Zonnefactor SPF 20

  NIVEASUN Protect & Bronze zonnebrand spray SPF20 - 200 ml

  17.49
  4 reviews
  Zonnefactor SPF 20
  vandaag besteld, morgen in huis

  NIVEA SUN Protect & Bronze zonnebrand spray SPF20 - 200 ml

  Nivea Sun Protect & Bronze zonnebrandspray biedt onmiddellijke bescherming en zorgt ervoor dat je langer je bruine kleur behoudt. Nivea Sun Protect & Bronze biedt bescherming en een zomerse teint die extra lang blijft zitten.

  Gebruik & ingrediënten
  Royaal aanbrengen voor het zonnen. Breng regelmatig opnieuw aan, in het bijzonder na het zwemmen en afdrogen. Vermijd de intensieve middagzon en langdurige blootstelling. Houd kinderen en baby's uit de volle zon, bescherm ze met kleding en een hoge beschermingsfactor. Vermijd direct contact met textiel om vlekken te voorkomen. De NIVEA SUN zonbeschermingsproducten bevatten nanodeeltjes van Titanium dioxide en Zinc Oxide die zeer effectief zijn als UV Filters en de werking van het product versterken. Alle nanotechnologie die in de Nivea Sun producten wordt toegepast, wordt standaard onderworpen aan uitgebreide testen waarbij de veiligheid van de consument altijd voorop staat.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(4 reviews)
  Meest recent

  Goede zonnebrand!

  Deze zonnebrand is makkelijk uitsmeerbaar, geeft geen witte strepen en zorgt voor een mooi bruin tintje. Top!

  Fijn product

  De NIVEA SUN Protect & Bronze SPF 20 zonnebrandspray is een goede zonnebrandcrème. Gemakkelijk aan te brengen en uit te smeren. Laat geen plakkerige laag achter op de huid.

  Super zonnenbrand

  Deze zonnenbrand is super. Smeert heerlijk uit en plakt niet. Wel goed schudden voor gebruik! Ik werd er super mooi bruin van en verbrande niet.

  Bescherming en een zeer mooie bruine kleur

  Normaal heb ik veel moeite met zonnebrandcrème. Heb een gevoelige huid. Dus bepaalde crèmes gaan jeuken en irriteren. Deze niet!!.. Door deze crème krijg je sneller een kleurtje.. Normaal verbrand ik heel snel, zelf met factor 50! Maar besloot deze te proberen. Had verwacht superrood te worden, maar tot mijn grootste blijdschap was ik bruin. Klein beetje rood, maar ja het is ook maar factor 20.. Maar ik had een kleurtje.. Zeker een aanrader en blijf deze ook vaker kopen!!

  toegevoegd aan winkelmand