Niquitin Minizuigtabletten 4 mg

  NiquitinMinizuigtabletten 4 mg

  25.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Niquitin Minizuigtabletten 4 mg

  Wil je stoppen met roken en die onverwachte trek in een sigaret tegengaan? Met NiQuitin Minizuigtablet 4 mg stil je snel je verlangen en verdubbel je de kans om te stoppen.

  Niquitin verdubbelt je slagingskans!
  Word je wel eens overvallen door een intens verlangen naar een sigaret? Versla dit verlangen met een NiQuitin Minizuigtablet en verdubbel je je kans 3x om te stoppen (versus wilskracht alleen). De zuigtabletten geven 3 keer sneller de volledige dosis nicotine af dan nicotine kauwgom om snel je trek in een sigaret te verminderen en ontwenningsverschijnselen te verlichten. Elke sigaret die je niet rookt is een overwinning voor jezelf.

  De voordelen van NiQuitin Minizuigtablet
  · Vermindert snel de onverwachte trek in een sigaret.
  · Verlicht afkickverschijnselen.
  · Verdubbelt de slagingskans om te stoppen met roken.¹
  · Suikervrij en frisse mint smaak.
  · Handig voor onderweg.

  Ook verkrijgbaar in 1,5 mg

  Stappenplan stoppen met roken
  Rook je meer dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 4 mg. Rook je minder dan 20 sigaretten per dag? Neem dan NiQuitin Minizuigtablet 1,5mg. Gebruik niet meer dan 15 minizuigtabletten per dag. Het stappenplan geldt voor volwassenen vanaf 18 jaar en ziet er als volgt uit:

  STAP 1: Begin met 8 tot 12 minizuigtabletten per dag, voor een periode van maximaal 6 weken.
  STAP 2: Verminder het aantal minizuigtabletten, afhankelijk van je behoefte om te roken.
  STAP 3: Zodra je 1-2 minizuigtablet(ten) per dag neemt, kun je stoppen met het gebruik.

  Begin vandaag nog met je nieuwe rookvrije leven!
  Hoe vastbesloten je ook bent om te stoppen, kan het soms ontzettend moeilijk zijn om die ene sigaret te weerstaan. Ook is de kans groot dat je te maken krijgt met ontwenningsverschijnselen, zoals hoofdpijn, slapeloosheid en nervositeit. NiQuitin helpt hierbij door de ontwenningsverschijnselen te verlichten en het verlangen naar een sigaret te verminderen. Het succesvolle Niquitin assortiment bestaat uit twee varianten voor elke type roker:

  · NiQuitin Transparante Pleisters - Verminderen 24 uur lang je behoefte aan een sigaret. Verkrijgbaar in drie doseringen.
  · NiQuitin Minizuigtabletten - Gaan de onverwachte trek in een sigaret tegen. De tabletten zijn suikervrij en hebben een intens frisse mint smaak. Verkrijgbaar in 1,5mg en 4mg.

  Combineren kan!

  Disclaimer: NiQuitin Minizuigtablet bevat nicotine. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar en niet-rokers. Jongeren (12 tm 17 jaar) dienen NiQuitin Minizuigtablet alleen op advies van een arts of apotheker te gebruiken.

  ¹versus placebo.

  KAG nummer 24-09-17-1328

  Hulpstoffen: mannitol (E421), natriumalginaat, xanthaan gum, kaliumbicarbonaat, calcium polycarbophil, natriumcarbonaat anhydraat, kalium acesulfaam, magnesiumstearaat en smaakstoffen.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.