Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate bundel, Zwart
 • uitverkocht

  Nintendo SwitchSuper Smash Bros. Ultimate bundel

  378.95
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate bundel

  Super Smash Bros Ultimate hardware bundel:
  Jouw spelcomputer voor thuis en onderweg in speciale Super Smash Bros uitvoering!

  Deze gelimiteerde bundel bevat een houder waarop vechters uit de originele game worden afgebeeld, Joy-Con-controllers met een Super Smash Bros.-ontwerp en een downloadcode* waarmee je Super Smash Bros. Ultimate vanaf 7 december kunt spelen.

  De release van deze speciale hardware bundel is 16 November. Speel Super Smash Bros Ultimate, overal en met iedereen, dankzij de vrijheid en flexibiliteit die de diverse speelstijlen bieden.

  Super Smash Bros. Ultimate
  Super Smash Bros. Ultimate, de nieuwste aanwinst in de serie die al meer dan 40 miljoen keer is verkocht. In Super Smash Bros. Ultimate, een nieuwe game gemaakt voor de Nintendo Switch, kunnen tot wel acht spelers als hun favoriete gamepersonage de strijd met elkaar aangaan in flitsende gevechten.
  Super Smash Bros. Ultimate bevat elke vechter die ooit in de serie is voorgekomen, waardoor dit een van de grootste crossover-belevenissen in de gamegeschiedenis wordt. Fans kunnen hun geluk niet op met terugkerende favorieten als Ice Climbers en Pokémon Trainer, alsook met kersverse vechters, zoals Ridley uit de Metroid-serie en Inkling uit de Splatoon-serie. De game ondersteunt verschillende controllers, waaronder Nintendo GameCube-controllers (origineel of vernieuwd), Joy-Con, of de Nintendo Switch-Pro-controller. Met de Nintendo Switch kunnen spelers altijd en overal in de tafelstijl of handheldstijl spelen en zelfs online gaan.
  Super Smash Bros. Ultimate combineert vele levels en nieuwe items met gameplay die geschikt is voor spelers van alle niveaus. Alle amiibo uit de Super Smash Bros.-serie zijn compatibel met de game, en elke amiibo van vechters uit andere series worden ook ondersteund. Super Smash Bros. Ultimate wordt op 7 december exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht. De game is ontwikkeld door Nintendo, Sora, Ltd., en BANDAI NAMCO Studios, onder leiding van Masahiro Sakurai.
  lees meer

  Specificaties