(Nintendo Switch)

  Nintendo (Nintendo Switch)

  26.99

  (Nintendo Switch)

  Heb je altijd al je eigen 3D-platformer, racegame of zijwaarts bewegende alienshooter willen maken? Breng je ideeën tot leven met Gamestudio voor de Nintendo Switch, een leuke manier om je eigen games te maken.

  Leer stap voor stap en op een leuke en interactieve manier de logica van programmeren. Gebruik je vergaarde kennis vervolgens om je eigen games te maken en deel ze met de wereld!

  Ontmoet de knopixen

  Deze vriendelijke wezentjes heten knopixen. Elke knopix heeft een eigen persoonlijkheid en rol in je game. Voor elke functie bestaat er wel een knopix, of dat nu is om een personage te laten springen als je op een knop drukt, om muziek af te spelen of om de zwaartekracht te beïnvloeden.

  Combineer knopixen om je game tot leven te brengen.

  Al doende leert men!
  Het excentrieke duo Bob en Alice helpen je stap voor stap om van een blanco programmeerscherm een speelbare game te maken door middel van laagdrempelige, interactieve lessen. Je begint uiteraard bij de basis en daarna bouw je je kennis steeds verder uit met geavanceerdere concepten. Gaandeweg leer je steeds meer knopixen kennen en word je een echte gameprogrammeur!

  Laat je creativiteit de vrije loop!

  Alles wat je hebt geleerd kun je in de praktijk gebruiken wanneer je je eigen unieke games gaat maken in de stand 'Vrij programmeren'. Begin met een leeg bestand of open een van de creaties waar je tijdens de ontdekkingslessen al aan hebt gewerkt. Giet er je eigen creatieve sausje overheen door je meesterwerk aan te kleden met zelfontworpen tekeningen en muziek. Je kunt zelfs meerdere games op elkaar aansluiten om iets groters te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Deel het plezier
  Ben je trots op een game die je hebt gemaakt? Stel je eens voor dat spelers van over de hele wereld die kunnen spelen! In Gamestudio kun je games lokaal delen met vrienden en familie, of online* delen door de game-ID of je programmeur-ID te delen. Speel, kopieer, verander en deel elkaars creaties om nieuwe inspiratie op te doen!

  *Om online te spelen heb je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap (apart verkrijgbaar) en een Nintendo-account nodig.
  lees meer

  Specificaties

  GenreEducatief
  MerkNintendo
  FabriekstypeGamestudio
  EAN0045496428969
  artikelnummer16806750

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.