Labo Toy-Con 04 VR-pakket Uitbreidingsset 2 (Nintendo Switch)

  NintendoLabo Toy-Con 04 VR-pakket Uitbreidingsset 2 (Nintendo Switch)

  24.99
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Labo Toy-Con 04 VR-pakket Uitbreidingsset 2 (Nintendo Switch)

  Ervaar een nieuwe dimensie van Nintendo Labo met het Nintendo Labo: VR-pakket voor de Nintendo Switch. Dit pakket combineert de innovatieve fysieke en digitale speelbeleving van Nintendo Labo met simpele VR-technologie en maakt op die manier een gebruiksvriendelijke virtual reality-beleving mogelijk voor kinderen en gezinnen. Het Nintendo Labo: VR-pakket is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een uitvoering met alle Toy-Con-creaties en een starterset waar de Toy-Con VR-Bril in zit. Voor wie begint met de Starterset kan je twee uitbreidingssets kopen. Alle kits zijn volledig Nederlandstalig.

  Het Nintendo Labo: VR-pakket is het vierde pakket in de Nintendo Labo-serie. Met Nintendo Labo kunnen spelers kartonnen creaties maken die Toy-Con worden genoemd, diverse games spelen en ontdekken hoe de technologie van de Nintendo Switch dit allemaal tot leven wekt. De Nintendo Labo: VR-pakket uitbreidingsset 2 bevat twee nieuwe Toy-Con-creaties om te maken, waaronder de Toy-Con-windpedaal en het Toy-Con-vogel

  De Nintendo Labo: VR-pakketten zijn gemakkelijk door meerdere spelers te gebruiken, waardoor iedereen in de kamer mee kan doen. Spelers hoeven alleen maar het Nintendo Switch-systeem in de creatie te plaatsen en de VR-bril voor hun ogen te houden om allerlei games te kunnen spelen. Je hebt geen hoofdband nodig.

  Deze uitvoering is geschikt voor kinderen en gezinnen die de volledige VR-ervaring willen beleven.

  Nintendo Labo is een nieuwe productlijn waarmee je op een interactieve manier kunt bouwen, spelen en ontdekken, speciaal ontworpen om creatieve geesten van elke leeftijd te inspireren. De Nintendo Labo-pakketten geven je in combinatie met een Nintendo Switch-systeem de middelen en technologie om zelf creaties te bouwen, er games mee te spelen, en te ontdekken hoe je met Nintendo Switch-technologie ideeën kunt omzetten naar de realiteit. 

  De Toy-Con Uitbreidingsset 2 bevat de Nintendo Switch-software en alle materialen om de Toy-Con-windpedaal en het Toy-Con-vogel te bouwen. Dit pakket bevat:
  - Toy-Con-windpedaal
  - Toy-Con-vogel

  De Toy-Con VR Starterset + knaller zijn vereist om de uitbreidingssets te kunnen gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Nintendo

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.