overzicht
Nintendo 2DS + Mario kart 7, Zwart + blauw
 • -13%

  Nintendo2DS + Mario kart 7

  119.-103.-je bespaart 16.-
  10 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nintendo 2DS + Mario kart 7

  Deze 2DS bundel wordt geleverd in één verpakking tezamen met het welbekende spel Mario Kart 7.
  Als je ooit met een systeem uit de Nintendo DS-familie hebt gespeeld, voelt de Nintendo 2DS meteen vertrouwd. Favoriete onderdelen als de touchscreen-besturing, microfoon-input en de richtingsknop zijn allemaal weer aanwezig. Maar Nintendo 2DS zou geen systeem van de Nintendo 3DS-familie zijn, zonder een keur aan nieuwe mogelijkheden voor nog meer gameplay. Zo beschikt de console over een draaiknop, een bewegingsgevoelige besturing (door een ingebouwde bewegingssensor en gyrosensor) waardoor het apparaat reageert op elke beweging en kanteling, en camera's aan de binnen- en buitenkant.De Nintendo 2DS behoudt vele van de hardwaremogelijkheden van de Nintendo 3DS, waaronder dezelfde Nintendo 3DS-besturingsmogelijkheden, terugwaartse compatibiliteit met het bestaande aanbod van Nintendo DS-spellen.
   
  Verder zijn ook de draadloze verbindingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld toegang tot de Nintendo eShop en StreetPass- en SpotPass-functionaliteiten op dit toestel beschikbaar. Het systeem heeft een opvallend vast, leivormig ontwerp en spelers kunnen er alle verpakte en gedownloade Nintendo 3DS-spellen mee spelen, in 2D.StreetPassVia StreetPass kun je spelgegevens uitwisselen met spelers die je op straat passeert, terwijl je via SpotPass automatisch nieuwe spelcontent, video's, trailers en nieuws ontvangt. Natuurlijk kun je ook met andere spelers online spelen!Naast dat je energie bespaart, blijf je met je systeem in de slaapstand ook StreetPass-gegevens uitwisselen met anderen, terwijl je onderweg bent. Op Nintendo 2DS activeer je de slaapstand met de slaapknop: beweeg de knop naar rechts om de slaapstand aan te zetten en je kunt op pad!SpotPassMet SpotPass kun je Nintendo 2DS draadloze internettoegangspunten of draadloze LAN-toegangspunten bespeuren en ter plekke allerlei gegevens verkrijgen. Gratis software, berichten en speciale contect zijn slechts een paar voorbeelden van de dingen waar je dagelijks door verrast kun worden.Augmented reality-mogelijkhedenBehalve de klassieke touchscreenbesturing en de levendige graphics, plaatsen ook de gyrosensor en bewegingssensor je midden in de actie. Voeg daar Augmented Reality-mogelijkheden aan toe, en je beleeft een heel nieuwe manier van spelen!


  Specificaties
  - Compatibel met Nintendo 3DS-spellen: alleen in 2D
  - Compatibel met Nintendo DS-spellen
  - Bovenste scherm: breedbeeld-lcd
  - Onderste scherm: touchscreen-lcd
  - Bovenste schermgrootte: 3,53 inch
  - Onderste schermgrootte: 3,02 inch
  - Ontwerp: niet-dichtklapbaar
  - SD-geheugenkaart: 4GB (let op: wordt niet meegeleverd)
  - Camera's: 2 aan de binnenkant, 1 aan de buitenkant
  - Sensoren: Bewegingssensor, gyrosensor
  - Met WiFi-functies
  - StreetPass
  - SpotPass
  - Slaapstand: slaapknop
  - Geschatte batterijduur 3DS-spellen: 3,5 - 5,5 uur
  - Geschatte batterijduur DS-spellen: 5 - 9 uur
  - Geschatte batterijduur slaapstand: ongeveer 3 dagen
  - Oplaadtijd: ongeveer 3,5 uur
  - Luidsprekers: mono (stereo met koptelefoon)
  - Inclusief voeding

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd): 127x144x20.3 mm
  - Gewicht: 260 gram
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(10 reviews)
  Meest recent

  Mijn kind was superblij mee. Hij vond het erg leuk.

  Ik vind het een goeie product. Prijs valt wel mee.

  1 persoon vond dit nuttig

  handzaam

  Een heel mooi kleine spelcomputer alleen zeer kwetsbaar als je een temperament volle jongeman in huis hebt die het niet kan winnen van het spel en hem dan even iets te stevig beet houdt.

  4 mensen vonden dit nuttig

  Even wennen

  In het begin was het erg wennen met het vast houden. Het is wel makkelijk dat het spel al op de DS zit. Op die manier heb je altijd iets te spelen. Het sturen was in het begin last, doordat je niet gewend te sturen met het stickje.

  Leuk computer spel voor je jongste kinderen !!!

  Onze zoon van 5 jaar heeft een 2 DS gekregen voor zijn verjaardag. Zijn broer had pas op zijn 7de verjaardag zelf een 3DS bij elkaar gespaard, dus dit is voor de jongere kinderen een goed alternatief.

  2 mensen vonden dit nuttig

  super blij kind

  deze Nintendo doet aan alle verwachtingen die ik ervan had. Super mooi en makkelijk te bedienen

  kado voor mijn zoon

  mijn zoontje is 6 jaar geworden en hij wou graag Nintendo, en hij vindt Mario spel heel leuk, dus was het de perfecte kado hij was er heel blij mee, het is leuke spel en je kan mee internet.

  leuk artikel

  Een heel leuk handig en compact spelcomputertje. Je kan er ook mee op internet. Via een nintendo store kan je ook demo's downloaden

  1 persoon vond dit nuttig

  Leuk

  besteld voor de verjaardag van mijn zoontje, hij is er superblij mee. veel leuker dan de oude ds lite.

  mooie nitendo

  prima nitendo met spel van mario erbij op,m,n zoon speelt er graag mee. een aanrader

  1 persoon vond dit nuttig

  mario kart op 2ds

  prima ds voldoet aan verwachtingen mooi dat er geen klapdeksel op zit de gebruiker wil weleens kwaad worden als hij verliest en dan het apparaat breken maar dat kan bij deze niet ,mooi dat mario kart al geinstalleert is. kortom een aanrader voor iedereen

  toegevoegd aan winkelmand