Nintendo 2DS + New Super Mario Bros 2, Wit en rood

  Nintendo 2DS+ New Super Mario Bros 2

  101.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nintendo 2DS + New Super Mario Bros 2

  De New Super Mario Bros 2 Special Edition hardwarebundel bestaat uit een Nintendo 2DS Wit + Rood en een exemplaar van New Super Mario Bros 2 dat vooraf is geinstalleerd op de bijgeleverde 4GB geheugenkaart, inclusief alle aanvullende content voor de spelstand Muntenjacht die sinds de lancering van de game in augustus 2012 is verschenen. Dit betekent dat spelers naast de 80 levels vol geheimen en verrassingen ook nog eens 30 extra uitdagingen krijgen waarin alles draait om het verzamelen van zo veel mogelijk munten!

  Muntenjacht is een spannende spelstand in New Super Mario Bros. 2 die spelers uitdaagt om binnen een bepaalde tijd zo veel mogelijk munten te verzamelen. De pakketten met aanvullende content die onderdeel zijn van de New Super Mario Bros. 2 Special Edition voegen levels met verschillende moeilijkheidsniveaus toe aan deze spelstand. Via StreetPass kunnen spelers hun scores voor Muntenjacht uitwisselen met andere spelers.

  In New Super Mario Bros. 2 moeten Mario en Luigi talloze hindernissen overwinnen om Princess Peach te redden uit de klauwen van een bekende vijand, maar dit keer zijn er meer gouden munten dan ooit in Mushroom Kingdom. De kleur goud speelt een belangrijke rol in dit avontuur. Als Mario een gouden bloem heeft gepakt, kan hij gouden vuurballen gooien die vijanden en blokken in munten veranderen, terwijl hij met een gouden blok op zijn hoofd een spoor van muntjes achter zich laat. Deze en andere power-ups dragen allemaal bij aan de even chaotische als vermakelijke verzameltochten in het spel. Twee vrienden die beide in het bezit zijn van een Nintendo 3DS- of 2DS-systeem en een exemplaar van het spel, kunnen in New Super Mario Bros. 2 het complete avontuur samenwerkend doorlopen. Samenwerkende spelers kunnen zelfs acties uitvoeren die voor een enkele speler niet mogelijk zijn!

  Specificaties;
  - Nintendo 2DS-systeem Wit + Rood
  - Nintendo 2DS-stylus
  - New Super Mario Bros. 2 + alle 30 extra Muntenjachtlevels (voorgeinstalleerd)
  - SDHC-geheugenkaart met 4 GB aan opslagruimte3DS-voeding die gebruikt kan worden voor Nintendo 2DS, Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.
  - 6 AR-Kaarten
  - Snelstartgids
  - Nintendo 2DS-handleiding
  lees meer

  Specificaties