Ninebot by Segway kickscooter Max G30
 • uitverkocht

  Ninebot by Segwaykickscooter Max G30

  799.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Ninebot by Segway kickscooter Max G30

  De Ninebot Max G30 is de nieuwste elektrische step van Segway-Ninebot. Dit merk staat wereldwijd bekend om hun kwaliteit en innovatieve e-voertuigen. De Ninebot MAX G30 is een kruising tussen de beste en meest luxe elektrische step in de e-step branche.

  Meer power en actieradius
  De Ninebot Max G30 komt met een 350 watt krachtige motor in het achterwiel. Dit betekent dat het nieuwe model 40% meer kracht heeft dan de oudere modellen. Met de grotere motor trek je sneller op en haal je binnen enkele seconden de topsnelheid van 25km/h. De step heeft hetzelfde startmechanisme waarbij je een klein beetje vaart moet maken en vervolgens gas geeft. Doordat de motor krachtiger is dan zijn voorgangers kun je met de MAX G30 hellingen van 20% op in plaats van 15%.

  De Kickscooter Max van Segway komt met een 551Wh batterij waarmee je tot 65 km ver kunt rijden. Hierdoor hier je jezelf geen zorgen meer te maken of je de eindbestemming wel haalt. Daarnaast beschikt de step over een geïntegreerd snellader van 3A welke met de tweede externe oplaadpoort zelfs kan snelladen tot 5A. Doordat de snellader geïntegreerd is hoeft je geen complete oplader meer te gebruiken en heb je enkel de oplaadkabel nodig. Hierdoor kun je de step overal binnen mum van tijd weer opladen. De geïntegreerde oplader en grotere accu maken de Ninebot Max wel een stuk zwaarder dan zijn voorgangers, de step weeg 21 kg.

  LCD display
  De Ninebot MAX G30 is voorzien van een multifunctioneel display waarop je de snelheid, accu-indicatie en snelheidsstand kunt aflezen. De step beschikt over 4 verschillende snelheidsstanden namelijk:
  - ECO voor energiebesparing
  - D voor Standaard
  - S voor Sport
  - En een 4de stand voor krachtondersteuning tijdens het lopen

  Veilig in het donker
  De Ninebot Max beschikt over voor- en achterlicht inclusief remlicht waardoor je in het donker kunt rijden en goed zichtbaar bent. Verder heeft de MAX G30 een geïntegreerde bel waarmee je andere weggebruikers kunt waarschuwen als je ze wilt passeren. Wanneer je bent aangekomen op je eindbestemming kun je de elektrische step via het handige inklapsysteem inklappen en vervolgens meenemen aan je hand of in de auto.

  Antilek banken
  Uniek is dat de Ninebot MAX G30 beschikt over 10 inch tubeless antilek luchtbanden. Hierdoor kun je comfortabel over alle soorten wegdek rijden en hoef je jezelf geen zorgen te maken dat je band lek raakt.

  Alle elektrisch aangedreven voertuigen die harder gaan dan 8 km per uur mogen niet op de openbare weg, tenzij er een type goedkeuring hierop van toepassing is.
  lees meer

  Specificaties