Nikon compactcamera

  Nikoncompactcamera

  309.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nikon compactcamera

  Met de bridgecamera COOLPIX B600 kun je overal waar je naartoe gaat gemakkelijk supertele beeldkracht met je meenemen. Het krachtige NIKKOR-objectief met 60 x optische zoom heeft een zoombereik van 24-1440 mm. Of je nu inzoomt op het uitzicht of een groothoekopname maakt van spelende kinderen, deze camera kan het allemaal aan. De grip in de stijl van die van een D-SLR zorgt voor een stevige greep. Bediening is eenvoudig en intuïtief dankzij overzichtelijke instellingen. Of je nu een verjaardagsfeest of de reis van je leven vastlegt, met de oplaadbare Li-ionaccu kun je blijven fotograferen.

  SnapBridge
  Foto's maken en deze ter plekke delen.
  De app SnapBridge voor iOS en Android van Nikon maakt een altijd beschikbare verbinding tussen je camera en je smartphone of tablet mogelijk. Je kunt jouw foto's direct ter plekke delen. De datum en locatie kunnen via de GPS op je smartapparaat worden bijgehouden.Je kunt je smartapparaat zelfs gebruiken om de camera op afstand te bedienen.

  Full HD-video. Stereogeluid
  Druk eenvoudig op de speciale filmknop om het opnemen van Full HD-video (1080p/30p) met stereogeluid te starten. Vibratiereductie gaat de effecten van cameratrilling tegen voor videoclips die zelfs stabiel zijn wanneer ze al lopend worden gemaakt. Via bewerking in de camera kunt u tijdens de weergave foto's vastleggen of ongewenste video-opnamen verwijderen.
  lees meer

  Specificaties

  Full HD-filmWifiGarantie