nijntje slaaptrainer geel, Blauw/geel
 • Uitverkocht

  nijntjeslaaptrainer geel

  34.95
  • Blauw/geel
  • Zilver/wit
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  nijntje slaaptrainer geel

  Een innovatief product dat kinderen spelenderwijs leert om niet voortijdig uit bed te komen. Een slaaptrainer van Nijntje is de oplossing voor kinderen die te vroeg wakker worden en dan aan je slaapkamerdeur staan.

  Hoe werkt het?
  Bij het slapen gaan vertel je aan je kindje dat Nijntje ook gaat slapen. Hou de zilverkleurige balk op de rand van het bed ingedrukt gedurende vijf seconden totdat de ogen van Nijntje sluiten. Zeg dan: "Pas als Nijntje haar oogjes opent, mag je uit bed". Mocht je kindje voortijds wakker worden dan ziet het dat Nijntje naar oogjes nog dicht heeft en weet dat  het dan nog niet uit bed mag.
  Op het door jou ingestelde tijdstip (dit kan dus ook, bijvoorbeeld tijdens het weekend, een later/ander tijdstip zijn) openen de oogjes van Nijntje zich en op dat moment begint ook het muziekje "Nijntje lief klein konijntje" te spelen. Het muziekje blijft een minuut aan. Goedemorgen, tijd om op te staan!

  Bij vragen over de werking van de slaaptrainer kan je informatie opvragen op de servicepagina van Bambolino. Dat kan via de volgende link: http://www.bambolino.nl/nl/2014-08-14-20-19-34/veelgestelde-vragen

  Specificaties
  - 3x AA-batterijen, niet meegeleverd
  lees meer

  Specificaties