05
maart
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

wehkamp.nl uitgeroepen tot Top Employer 2013

keurmerk voor uitstekende arbeidsvoorwaarden

ZWOLLE, 5 maart 2013 – wehkamp.nl is een van 54 organisaties die dit jaar is gecertificeerd als Top Employers Nederland 2013. Het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar HR-beleid en werkomstandigheden, heeft onlangs het jaarlijkse onderzoek naar HR-beleid en arbeidsvoorwaarden uitgevoerd onder een groot aantal werkgevers in Nederland. wehkamp.nl is een van de weinige organisaties die het keurmerk Top Employers Nederland 2013 mocht ontvangen. Volgens het onderzoek biedt wehkamp.nl zijn medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden.

De organisaties zijn geëvalueerd op de volgende gebieden: primaire arbeidsvoorwaarden,
secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en cultuurmanagement. Alleen bedrijven die voldoen aan de strenge onderzoekseisen ontvangen het Top Employers keurmerk.

“In 2012 mochten we voor het eerst het keurmerk in ontvangst nemen. Wij zijn dan ook enorm trots dat we dat in 2013 opnieuw mogen doen”, aldus Sandra Kinds, Manager HR. "Wat je wilt uitstralen als merk, moet je zelf ook zijn als organisatie. Bij ons leven de cultuurwaarden door alle lagen van de organisatie: verrassend, eigenzinnig, betrokken, actueel. De dynamiek van wehkamp.nl vraagt om medewerkers met lef en gedrevenheid! Natuurlijk hebben we structuur en bieden we houvast maar als je heel erg hangt aan regelmaat en precies wilt weten wat je volgende maand doet, zit je bij het verkeerde bedrijf. De belangrijke zaken kaderen we in, de rest vult de medewerker zelf of met de leidinggevende in. Dat kan je ver brengen. We geven je ruimte voor ambitie en er zijn veel doorgroeimogelijkheden bij wehkamp.nl, zowel horizontaal als naar managementfuncties. Voor het succes van onze strategie zijn onze medewerkers bepalend. Door weer tot de topwerkgevers van Nederland te behoren laten we duidelijk zien dat wij onze medewerkers belangrijk vinden en hun talenten koesteren. We zijn erg trots dat we tot deze exclusieve groep van Top Employers behoren.”

Over wehkamp.nl
wehkamp.nl, één van de onderliggende merken van RFS Holland Holding B.V., is met 1,7 miljoen vaste klanten, zo’n 122 miljoen bezoekers per jaar en ruim 7 miljoen zendingen per jaar marktleider in online winkelen en is het grootste online-warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit ruim 160.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. De merkwaarden van wehkamp.nl -actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken- zijn leidend bij de keuzes die gemaakt worden in het assortiment, de services, de prijsstelling en de communicatie en komen in alle onderdelen van de winkelformule terug. RFS Holland Holding B.V. (RFS), de houdstermaatschappij van wehkamp.nl, Create2fit, Fonq.nl  en Lacent B.V., realiseerde met een omzet van 548 miljoen euro in het boekjaar 2011/2012, het beste resultaat in de geschiedenis van de onderneming.