17
juli
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

wehkamp.nl sluit strategische samenwerking met WE Fashion

Dit najaar volledige collectie WE Fashion verkrijgbaar via wehkamp.nl


 

 

 

Zwolle/Utrecht, 17 juli 2012 – wehkamp.nl gaat een strategische samenwerking aan met WE Fashion. De grootste online-retailer van Nederland en de grote Nederlandse modeketen spelen hiermee in op de ontwikkeling van de integratie van offline en online winkelen. Fysieke winkels in de modebranche zijn steeds meer een verlengstuk van het online-verkoopkanaal. WE Fashion kiest voor wehkamp.nl als dé partner op het gebied van online winkelen in Nederland. Vanaf najaar 2012 zal de heren- kinder- en damescollectie van WE Fashion, naast haar eigen webshop op wefashion.com, verkrijgbaar zijn via wehkamp.nl.

Win-win situatie
”Consumenten willen steeds minder plaats- en tijdgebonden zijn voor hun (mode)inkopen. Daarom steken we bij wehkamp.nl veel tijd en energie in het optimaliseren van onze gemakspropositie: shoppen op een tijdstip en plaats die de consument zelf kiest. Het aangaan van strategische allianties met toonaangevende retailers past binnen de groeistrategie van wehkamp.nl. De samenwerking met WE Fashion is dus een mooie win-win situatie is. Ik ben dan ook zeer blij en trots op het feit dat we de samenwerking mogen aankondigen met een van Nederlands grootste moderetailers”, aldus Paul Nijhof, CEO wehkamp.nl.

A-locatie op het web
WE Fashion ontwikkelt eigentijdse collecties met een Noord-Europees handschrift. Collecties die gemakkelijk te combineren zijn. Niet alleen met andere kledingstukken van WE Fashion maar ook met alles wat je al in je kledingkast hebt hangen. Wouter Kolk, CEO WE Fashion: “wehkamp.nl is de Nederlandse A-locatie op het web en daarmee voor ons dé partner voor online verkoop. Door deze samenwerking is onze collectie naast onze eigen webshop en winkels ineens beschikbaar voor een miljoenenpubliek”.

Over WE Fashion
WE Fashion is een internationale modeketen. Met circa 250 winkels en 3.000 medewerkers is WE Fashion vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. WE Fashion heeft een partnership gesloten met het Chinese bedrijf Uniquepai. In China zijn inmiddels 20 WE Stores geopend, van Beijing tot aan Shanghai.

Over wehkamp.nl
wehkamp.nl, één van de merken van RFS Holland Holding B.V., is met 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 117 miljoen bezoekers per jaar en ruim 7 miljoen zendingen per jaar marktleider in online winkelen en is het grootste online warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit ruim 160.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. Naast WE Fashion kondigde wehkamp.nl recent samenwerkingen aan met onder andere Nutricia, Beiersdorf en Henkel.