11
september
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

wehkamp.nl sluit exclusieve online samenwerking met Rivièra Maison

ZWOLLE, 11 september 2013 – wehkamp.nl en woonwinkelketen Rivièra Maison hebben een exclusieve online samenwerking gesloten. wehkamp.nl zal als enige ‘pure internet player’ het assortiment van Rivièra Maison online aanbieden. Het grootste online warenhuis van Nederland start vanaf vandaag met zo’n 250 artikelen uit de collectie woonaccessoires en meubels van het bekende Nederlandse exclusieve interieurmerk. Met de samenwerking maakt Rivièra Maison haar collectie toegankelijk voor de ruim 122 miljoen bezoekers die wehkamp.nl per jaar in zijn warenhuis ontvangt. 

“We zien aan onze verkoopcijfers en aan de nieuwe toetreders in de markt dat Nederlanders inmiddels vertrouwd raken met het online kopen van huis- en tuinartijelen. Daarom hebben we het afgelopen jaar onze klanten continu verrast met het toevoegen van aansprekende merken. Met Riviera Maison voegen we wederom een prachtig merk toe aan ons woonassortiment. Dat we daarnaast de enige ‘pure player’ zijn die Rivièra Maison gaat aanbieden, maakt ons natuurlijk helemaal trots.”, aldus Erwin van Cooth, Unit Manager ‘Huis, Tuin & Klussen’ bij wehkamp.nl.

“We hebben gekozen voor een samenwerking met wehkamp.nl, omdat zij de online experts zijn die ons merk het beste tot zijn recht kunnen laten komen binnen hun online warenhuis. Met alle 150 fysieke verkooppunten van Rivièra Maison, en de ruim 122 miljoen bezoekers die wehkamp.nl jaarlijks bezoeken, zijn de producten van Rivièra Maison voor iedereen op elk moment bereikbaar.” aldus Henk Teunissen, CEO en eigenaar van Rivièra Maison. 

Over Rivièra Maison 
Rivièra Maison is een Nederlandse winkelketen en een exclusief internationaal interieurmerk. Een merk met een sterke beleving, een ’way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden. De gehele collectie - meer dan 3.000 producten – wordt zelf ontworpen. Inspiratie en ideeën zijn er bij de ‘man achter Rivièra Maison’ Henk Teunissen in overvloed en worden opgedaan in grote wereldsteden maar ook in de landelijke Provence. Een collectie neerzetten die warmte uitstraalt en exclusief is, blijft één van de pijlers van Rivièra Maison.