21
juni
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

wehkamp.nl opgenomen in Ideal Employer Ranking 2013

ZWOLLE, 21 juni 2013 – Vandaag is bekend geworden dat wehkamp.nl als nieuwkomer is toegetreden tot de Ideal Employer Ranking 2013. Uit onderzoek, uitgevoerd door Universum onder ruim 10.000 Nederlandse studenten, bleek dat studenten en starters wehkamp.nl als een aantrekkelijke werkgever zien. Het grootste online warenhuis van Nederland is met haar 51e positie een van de hoogste nieuwe binnenkomers in de Ideal Employer Ranking 2013.  
 
Het Universum onderzoek is een wereldwijd onderzoek dat jaarlijks wordt uitgevoerd onder studenten en starters en de populariteit weerspiegelt van werkgevers op de recruitmentmarkt. Universum vroeg studenten en starters naar  hun ideale werkgever. Zij kregen de mogelijkheid om uit een lijst van honderd, vooraf geselecteerde, populaire werkgevers hun favoriet te kiezen. Doordat wehkamp.nl vorig jaar veelvuldig door studenten werd genoemd als ontbrekende organisatie in de lijst werd zij dit jaar voor het eerst opgenomen in de Ideal Employer Ranking.
 
Sandra Kinds, HR-manager bij wehkamp.nl: “We zijn trots op de behaalde positie in de Ideal Employer Ranking 2013. Zeker wanneer je weet dat we zijn opgenomen in de lijst naar aanleiding van de suggesties die studenten vorig jaar hebben gedaan. wehkamp.nl opereert in de dynamische online retail markt en wij zien professionele en gedreven medewerkers als een voorwaarde voor succes. Wij investeren daarom in een werkomgeving waarin creativiteit en ondernemerschap wordt gestimuleerd en medewerkers de kans krijgen hun potentieel waar te maken. Het is goed te weten dat dit ook door studenten wordt opgemerkt en gewaardeerd.”
 
wehkamp.nl, één van de onderliggende merken van RFS Holland Holding B.V., is met 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 122 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 7 miljoen zendingen per jaar marktleider in online winkelen en is het grootste online-warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit ruim 180.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. wehkamp.nl is onderdeel van RFS Holland Holding B.V. (RFS).