15
augustus
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

wehkamp.nl lanceert in samenwerking met Radio 538 online radiostation

Hilversum, 15 augustus 2011 – wehkamp.nl is vanaf woensdag 24 augustus het eerste online warenhuis in Nederland met een eigen radiostation. Om klanten nog meer te inspireren is in nauwe samenwerking met Radio538 ‘wehkamp.nl radio’ ontwikkeld. Met dit nieuwe digitale station hoort het winkelend publiek, wanneer gewenst, non-stop, 24 uur per dag speciaal geselecteerde muziek, waardoor online winkelen nog aangenamer wordt.

Inspiratie centraal
wehkamp.nl radio biedt een verrassende muziekmix binnen drie actuele thema’s: trendy pop, modern jazz en classic hits.  “We vinden het erg belangrijk onze klanten voortdurend te inspireren. Dit doen we natuurlijk met ons assortiment, onze services en innovaties. Maar ook muziek kan inspirerend werken.” aldus Alexander van Slooten, Manager Internet bij wehkamp.nl.

Het online radiostation is opnieuw een nieuwe toevoeging binnen het online warenhuis, waarbij inspiratie meer dan ooit centraal staat. Aan de website zijn  sinds januari 2011 tal van innovatieve functies toegevoegd die online shoppen leuker en makkelijker maken. Zo kunnen klanten via een ‘drag and drop-optie’ zelf combinaties maken op een moodboard en deze collages vervolgens eenvoudig delen via de diverse social media. Ook het onderdeel ‘Samen Shoppen’, waarbij (bevriende) klanten via verschillende locaties een shopervaring delen, maakt nadrukkelijk onderdeel uit van de nieuwe inspirerende functionaliteiten.

wehkamp.nl
wehkamp.nl, één van de onderliggende merken van RFS Holland Holding B.V., is met 1,6 miljoen vaste klanten, ruim 110 miljoen bezoekers per jaar en circa 5 miljoen zendingen per jaar marktleider in online winkelen en is het grootste online warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit zo’n 100.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness. De merkwaarden van wehkamp.nl -actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken- zijn leidend bij de keuzes die gemaakt worden in het assortiment, de services, de prijsstelling en de communicatie en komen in alle onderdelen van de winkelformule terug. RFS Holland Holding B.V. (RFS), de houdstermaatschappij van wehkamp.nl, Create2fit, Fonq.nl  en Lacent B.V., realiseerde met een omzet van 488 miljoen euro in het boekjaar 2010/2011, het beste resultaat in de geschiedenis van de onderneming. Voor meer informatie: www.rfshollandholding.com

Radio 538
Radio 538 is grappig, bruisend, onvoorspelbaar, stoer, eigenzinnig, jongensachtig, groots en meeslepend. Immers: RADIO = 538! Al meer dan 18 jaar het leukste en best beluisterde radiostation van Nederland. Met energie, gedrevenheid en passie voor radio is Radio 538 erin geslaagd zowel de meeste luisteraars, als de meeste adverteerders aan zich te binden en de absolute nummer 1 te worden! Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties 102.1/ 102.3 Flevoland, Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe en in Limburg op 891 AM te ontvangen. Radio 538 is ook via internet, kabel, digitale televisie en via mobiele telefoons op alle platforms als iPhone, Samsung, HTC, Blackberry en Nokia powered by Tunin.FM te beluisteren. Verder in heel Europa via de satelliet. Op 538gemist.nl zijn ook de beste audio en videofragmenten terug te vinden. Radio 538 is meer dan het bekende station alleen. Via de website zijn ook diverse digitale radiostations te beluisteren waaronder 538Juize, 538 Dance Department, 538 Hitzone e.a. Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire DJ’s Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Armin van Buuren, Tim Klijn, Jens Timmermans, Dennis Ruyer, Ruud de Wild, Niek van der Bruggen, Mark Labrand, Martijn Muijs en Barry Paf. Kijk voor meer informatie op radio538.nl.