28
maart
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

wehkamp.nl introduceert modelvideo’s bij producten

ZWOLLE, donderdag 28 maart 2013 – Online warenhuis wehkamp.nl introduceert modelvideo’s op de productpagina’s van fashionproducten om klanten te inspireren en nog beter te ondersteunen bij het online kopen van damesmode en herenmode. Op de productpagina van ruim 100 producten, start vanaf vandaag automatisch een modelvideo, waarbij klanten op een hele toegankelijke en snelle wijze geïnformeerd worden over onder andere de lengte en de pasvorm van een kledingstuk. wehkamp.nl is, voor zover bekend, het eerste online warenhuis in Nederland die deze functionaliteit binnen dit niveau van haar warenhuis toepast.


Naast productfotografie, sfeerfotografie, modelfotografie en product-review-video’s, welke al eerder op de productdetailpagina’s binnen wehkamp.nl zijn geïntroduceerd, is dit een aanvulling die de online shopper op eigenzinnige en verrassende manier ondersteunt bij het doen van een online aankoop. “Bij wehkamp.nl is de productpagina enorm belangrijk. Hier beoordeelt de klant voor een groot deel of het kledingstuk wel of niet aan de verwachting zal voldoen. Wij denken dat dit nog beter lukt door content op een alternatieve manier aan te bieden. In de video’s worden complete outfits getoond die passen bij de laatste trends, waardoor online shoppers worden geïnspireerd en ideeën op kunnen doen waarmee zij hun eventuele aankoop kunnen combineren”, aldus Frank Swarts, Contentmanager bij wehkamp.nl.

wehkamp.nl studio’s

Sinds 2011 produceert wehkamp.nl, geheel in eigen beheer, haar foto- en video-content in de wehkamp.nl studio’s. Hier worden niet alleen productfoto’s en –video’s geproduceerd,  maar ook de beelden ten behoeve van de marketingcampagnes. De modelvideo’s kunnen aan dit lijstje worden toegevoegd. Jaarlijks worden er in de wehkamp.nl studio’s ruim 200.000 beelden en video’s geproduceerd voor gebruik op wehkamp.nl

Over wehkamp.nl
wehkamp.nl, één van de onderliggende merken van RFS Holland Holding B.V., is met 1,7 miljoen vaste klanten, zo’n 122 miljoen bezoekers per jaar en ruim 7 miljoen zendingen per jaar marktleider in online winkelen en is het grootste online-warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit ruim 160.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. RFS Holland Holding B.V. (RFS), de houdstermaatschappij van wehkamp.nl, Create2fit, Fonq.nl  en Lacent B.V., realiseerde met een omzet van 548 miljoen euro in het boekjaar 2011/2012, het beste resultaat in de geschiedenis van de onderneming.

Voorbeelden:
Links naar enkele voorbeelden van modelvideo’s  
1.    Aaiko lang vest
2.    G-Star RAW T-shirt NY regular
3.    Petrol Industries T-shirt
4.    Vero Moda Jurk