Zwolle,
13
maart
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

wehkamp.nl gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland 2014’

Keurmerk voor uitstekend  HR-beleid en arbeidsvoorwaarden

ZWOLLE, 13 maart 2014 – wehkamp.nl is een van de 52 organisaties die dit jaar is gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland 2014’. Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

De organisaties zijn door het Top Employers Institute geëvalueerd op primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, training en ontwikkeling, carrièremogelijkheden en cultuurmanagement. De certificering wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan een strenge standaard voldoet. Om het proces verder te valideren, worden de gegevens vanuit het bedrijf aan een onafhankelijke audit onderworpen.

“Na 2012 en 2013 mogen we nu voor het derde opeenvolgende jaar het keurmerk in ontvangst nemen. En daar zijn we dan ook enorm trots op!”, aldus Sandra Kinds, Manager HR. "Wat we als merk graag willen uitstralen, moet je zelf ook zijn als organisatie. De dynamiek van wehkamp.nl als online retailer vraagt om medewerkers met lef en gedrevenheid! Voor het succes van onze strategie zijn onze medewerkers bepalend. Door weer tot de topwerkgevers van Nederland te behoren laten we duidelijk zien dat wij onze medewerkers belangrijk vinden en hun talenten koesteren.”

wehkamp.nl
wehkamp.nl, een van de onderliggende merken van RFS Holland Holding B.V., is met 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 128 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 7 miljoen zendingen per jaar het grootste online warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit zo'n 180.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness. RFS Holland Holding B.V. (RFS), de houdstermaatschappij van wehkamp.nl, Create2fit, Fonq.nl  en Lacent B.V., realiseerde met een omzet van 589 miljoen euro in het boekjaar 2012/2013, het beste resultaat in de geschiedenis van de onderneming. Voor meer informatie: www.rfshollandholding.com 

Voor een kijkje achter de schermen bij wehkamp.nl: