Zwolle,
30
juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

wehkamp.nl fietst € 20.000,- bij elkaar voor Kinderfonds

ZWOLLE, 30 juni 2014 – Op zaterdag 28 en zondag 29 juni hebben 10 medewerkers van wehkamp.nl succesvol 500 km afgelegd in slechts 22 uur voor het goede doel. Het team fietste de door het Ronald McDonald Kinderfonds georganiseerde HomeRide; non-stop van Groningen naar Maastricht, langs zes Ronald McDonald Huizen. Het team van wehkamp.nl haalde hiermee ruim € 20.000,- op voor het Kinderfonds.

De vierde editie van de HomeRide beloofde een zware tocht te worden vanwege het regenachtige weer. Uiteindelijk zijn de voorspelde zware buien het team bespaard gebleven. Naast het feit dat de renners na het passeren van het rustpunt in Zwolle in het donker moesten rijden, kregen zij tijdens hun etappe naar Tilburg te maken met een aantal tegenslagen. Twee lekke banden zorgde voor de nodige vertraging. “Het was enorm afzien, maar het goede doel en de sfeer in het team motiveerde ons allemaal om door te fietsen. Tijdens de eerste twee etappes werden we ondersteund door oud-schaatser en wereldkampioen Erben Wennemars. Hij heeft tijdens de eerste etappes veel kopwerk verricht. De laatste 130 kilometer reed Gert van de Weerdhof, de CEO van wehkamp.nl met ons mee om ons naar de finish te begeleiden. Beiden zijn van grote waarde geweest tijdens de HomeRide ” aldus Alwin Snippe, Teamcaptain van wehkampCycling.

Ronald McDonald Kinderfonds
Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Dankzij Ronald McDonald Sport en Vakantie kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten of spelen of er met het hele gezin even helemaal tussenuit.

wehkamp.nl
wehkamp.nl, één van de onderliggende merken van RFS Holland Holding B.V., is met 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 128 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 7 miljoen zendingen per jaar het grootste online-warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit ruim 180.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond.