15
juni
2018
|
11:24
Europe/Amsterdam

Wehkamp wint samen met Traffic4u Programmatic Award

Wehkamp heeft samen met Traffic4u een Programmatic Award gewonnen. Tijdens de feestelijke uitreiking op 14 juni in Pakhuis West in Amsterdam namen zij de award in de categorie ‘Data-Driven Creative’ mee naar huis voor de ’Dynamic Video Christmas Campaign’. Er werden in totaal elf Programmatic Awards uitgereikt. Het was de tweede editie van de awardshow, georganiseerd door IAB Nederland.

De jury beoordeelde de campagne van Wehkamp en Traffic4u (in samenwerking met StoryTeq) als volgt: “Toffe aanpak, nieuwe creatieve oplossing die volledig dynamisch is: vrij uitzonderlijk in de video space. Creatives zien er fantastisch uit en geven de mogelijkheid om tegelijkertijd een emotionele en rationele boodschap over te brengen. Heel goed, van het bepalen van de KPI’s tot aan het mee laten lopen van een TVC om het effect van personalisatie te meten. Indrukwekkend, hoeveel variabelen en mogelijkheden er met elkaar gecombineerd worden.

 

Over Wehkamp

Wehkamp is het meest verrassende online warenhuis van Nederland. Wehkamp heeft ruim 2,7 miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt meer dan 10 miljoen pakketten per jaar. En steeds meer vrouwen weten hun weg naar Wehkamp te vinden. Het assortiment bestaat uit ruim 400.000 verschillende artikelen van zo’n 2.000 merken, voornamelijk in de categorieën mode, wonen, beauty en baby/kind. Wehkamp verkoopt grote internationale merken, lokale merken, kleine merken en exclusieve merken. Daarnaast produceert Wehkamp veel collecties onder private label. Wehkamp gelooft erin om mode en lifestyle op een slimme manier te combineren met online technologie en een fijne shopervaring, om zo een relevant en overtuigd platform te kunnen bieden aan haar klanten en partners. Inmiddels shopt meer dan 50% van de klanten mobiel en dan voornamelijk via de app. Voor het volledige assortiment geldt vandaag besteld, morgen in huis met gratis verzending én gratis retour. De missie van Wehkamp is simpel: het leven van alle gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maken.