Zwolle,
31
augustus
2016
|
16:14
Europe/Amsterdam

wehkamp trotse sponsor van het Stadsfestival Zwolle

Van vrijdag 2 t/m zondag 4 september 2016 vindt de vijfde editie van het Stadsfestival plaats in Zwolle. wehkamp is dit jaar voor het eerst trotse sponsor van dit evenement.

De lifestyle webwinkel richt diverse area’s op het festivalterrein in, variërend van het Rodetorenplein, het VIP-deck alsook verschillende tuinen rondom de Thorbeckegracht. Hiervoor zal gebruik gemaakt worden van WHKMP’s OWN meubilair. Ook is de kleding van de ruim 12 dansers, die gedurende diverse pauzes dansshows verzorgen, afkomstig uit het fashionassortiment van de grootste webwinkel van Nederland.

Musicals in Concert
Op zaterdag 3 september, één van de hoogtepunten van het Stadfestival, is het Thorbeckegracht Concert. Met dit jaar het thema ‘Musicals in Concert’. Met arrangementen uit onder andere The Lion King, The Bodyguard en Ramses. Met sterren als Berget Lewis, Rene van Kooten, William Spaaij en Cindy Bell.

wehkamps dansshow
De dansers en danseressen van Song & Dance Academie verzorgen gedurende de twee pauzes verschillende dansshows. De dansers en danseressen zijn volledig gestyled met kleding uit het fashionassortiment van het online warenhuis.

 

“wij zijn ontzettend blij met de kwalitatieve inbreng van wehkamp”
Niek van der Sprong, producent van het Stadsfestival

Over wehkamp
wehkamp is met 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 145 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 7 miljoen zendingen per jaar de grootste lifestyle webwinkel van Nederland. Het assortiment bestaat uit zo'n 180.000 artikelen verdeeld over Mode, Huis, Tuin & Do It Yourself, Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness.

Voor meer informatie over het Stadsfestival en het programma: https://stadsfestival.nl/.