21
februari
2017
|
13:42
Europe/Amsterdam

wehkamp pakt uit op Negenmaandenbeurs

Wehkamp staat dit jaar voor het eerst op de negenmaandenbeurs en pakt uit. Op de stand kan iedereen kennismaken met het uitgebreide assortiment voor zwangere vrouwen en kersverse ouders. Daarnaast is alles direct te bestellen.

Vier werelden
Met een bezoek aan onze stand beleef en zie je direct de laatste trends & musthaves op het gebied van fashion, verzorging en inrichting. Er zijn vier verschillende werelden op de stand ingericht, alles voor positiekleding, de babykamer, babyfashion en natuurlijk babyverzorging. Alle producten die op de stand aanwezig zijn, kunnen bezoekers natuurlijk direct online bestellen. Bezoekers kunnen hiervoor gebruik maken van speciale beurskortingen en aanbiedingen.

Shoppen
Op de speciale beurspagina www.wehkamp.nl/negenmaandenbeurs zijn alle producten en aanbiedingen te vinden. Tijdens de beurs kan iedereen met zijn eigen smartphone of via de aanwezige bestelpunten op de stand, direct bestellen. Bezoekers die op de stand een aankoop doen, ontvangen een gratis Little Lovely Company lampje t.w.v. € 9,95 en een kortingsvoucher van € 7,50. En natuurlijk wordt alles boven de € 20, - gratis thuis bezorgt op het tijdstip wanneer het de klant het beste uitkomt.

Negenmaandenbeurs
De negenmaandenbeurs is van 22 tot en met 26 februari van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 23 en vrijdag 24 februari zelfs tot 22.00 uur geopend in de RAI. wehkamp staat in hal 8 op stand 306 met haar uitgebreide assortiment. En als extraatje zit er een wehkamp waardebon t.w.v. € 7,50 in de speciale negenmaandenbeurstas!