13
maart
2019
|
09:38
Europe/Amsterdam

Wehkamp genomineerd voor drie Shopping Awards


Dinsdag 12 maart werd bekendgemaakt dat Wehkamp genomineerd is voor maar liefst drie Shopping Awards, de prestigieuze prijzen op het gebied van digital commerce. Een vakjury nomineerde Wehkamp in de categorieën Fashion & Lifestyle en Home & Living. Ook het publiek nomineerde Wehkamp, voor de Shopping Awards Publiekprijs XL, in de categorie Warenhuizen.

De Shopping Awards Vakprijzen belonen de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van kanalen en de digitale stap voorwaarts die een bedrijf het afgelopen jaar heeft gezet. Deskundige categoriejury’s wijzen de winnaar aan, op basis van onder andere de ingediende motivatie, aankoopanalyses van Customer Journey Experts en de presentatie annex verdediging.

De Shopping Awards Publieksprijzen XL gaan naar bedrijven met een digitale propositie en een minimale jaaromzet van 4 miljoen euro. Onafhankelijk onderzoeksbureau SAMR bepaalt de winnaars door beoordelingen van klanten te combineren met aankoopbevindingen van een consumentenpanel.

De Vakprijzen en Publieksprijzen XL worden op donderdagavond 28 maart uitgereikt op het XL Gala in Noordwijk.