07
mei
2019
|
16:20
Europe/Amsterdam

Wehkamp brengt eigen muziek uit

Succes tv commercial leidt tot Wehkamp’s eerste muzieknummer

 

Er is zoveel vraag naar de muziek onder Wehkamp’s nieuwe tv commercial, dat de online shop heeft besloten de volledige interpretatie van Billy Joel’s ‘She’s always a woman’ uit te brengen. Het nummer wordt in de Wehkamp versie gezongen door meerdere vrouwen, als ode aan alle vrouwen.

Onlangs lanceerde Wehkamp een nieuwe merkstrategie en bijpassende tv commercial. In de campagne staan vrouwen in alle fases van hun leven centraal. Met het concept ‘Het beste in jou. Laat maar komen.’ roept Wehkamp vrouwen op om altijd het beste uit zichzelf te halen. De campagne én het nummer zijn een ode aan de kracht en vastberadenheid van het vrouw-zijn in elk stadium van haar bestaan; puber, verleidster, moeder, survivor, powervrouw, oma en alles ertussenin.

Ter ondersteuning van de commercial creëerde muziek agency Sizzer in samenwerking met elf getalenteerde vrouwelijke artiesten een emotionele, inspirerende versie van de Billy Joel klassieker. Wehkamp kreeg vervolgens zó veel vraag naar het nummer, dat de online shop besloot er een compleet nummer van te maken en dit uit te brengen. Onder de bandnaam ‘nous.’ verenigen de powerladies (MAXINE, Els Brink, Manna Horsting, Brigit Lanfermeijer, Sarah-Jane, Leslie Jost, Tessa Rose Jackson, Josephine van Schaik, Belle Doron, Luna Morgenstern en Vicky) zich voor deze officiële release.

Het nummer is nu te downloaden of te luisteren via https://fanlink.to/shesalwaysawoman
Wehkamp playlist: http://bit.ly/wehkamp_thebestinyou

Credits
Opdrachtgever: ​Wehkamp
Verantwoordelijk klant:​ Joost van Hilten, Carolien de Rooi, Hilda Hiemstra, Damla Kartal, Carole Voigt
Creatie: ​ACHTUNG! Mcgarrybowen & Wehkamp
Concept: ​Mark Muller, Kika Douglas, Sam Souen, Hilda Hiemstra
Strategie: ​Nine de Knecht, Boris Nihom
Account:​ Lieke de Klein, Annabelle Klop
Agency Producer: ​Nikki Haighton, Souraya El-Far
Design & Identity:​ Christian Mezofi (Director), Miles Sale

Muziek door: Sizzer
Lead Music Producer: Luna Morgenstern
Music Supervisor: Dolf Bekker
Music Strategy: Jo Sandow
Head of Production: Seppl Kretz
Music Licensing: Tom Driessen
Executive Producer: Michiel Marsman

Original song: She’s Always A Woman by Billy Joel

 

Over Wehkamp

Wehkamp is het meest verrassende online warenhuis van Nederland. Wehkamp heeft ruim 2,7 miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt meer dan 10 miljoen pakketten per jaar. En steeds meer vrouwen weten hun weg naar Wehkamp te vinden. Het assortiment bestaat uit ruim 400.000 verschillende artikelen van zo’n 2.000 merken, voornamelijk in de categorieën mode, wonen, beauty en baby/kind. Wehkamp verkoopt grote internationale merken, lokale merken, kleine merken en exclusieve merken. Daarnaast produceert Wehkamp veel collecties onder private label. Wehkamp gelooft erin om mode en lifestyle op een slimme manier te combineren met online technologie en een fijne shopervaring, om zo een relevant en overtuigd platform te kunnen bieden aan haar klanten en partners. Inmiddels shopt meer dan 50% van de klanten mobiel en dan voornamelijk via de app. Voor het volledige assortiment geldt vandaag besteld, morgen in huis met gratis verzending én gratis retour. De missie van Wehkamp is simpel: het leven van alle gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maken.