11
juni
2019
|
10:01
Europe/Amsterdam

Wehkamp biedt klanten nieuwe betaalmogelijkheid met Apple Pay

Eén van de eerste Nederlandse webshops die Apple Pay inzet

 

Wehkamp klanten kunnen met Apple Pay via gezichtsherkenning of met een vingerafdruk nog sneller hun online aankopen afrekenen. Wehkamp is één van de launchingpartners waarmee Apple Pay deze nieuwe betaalmogelijkheid vanaf 11 juni aanbiedt in Nederland.

Als innovatieve online speler is Wehkamp continu op zoek naar mogelijkheden om de shopervaring voor haar klanten nog makkelijker en leuker te maken. Apple Pay is dan ook een waardevolle toevoeging aan de huidige betaalmogelijkheden die Wehkamp biedt; iDeal, achteraf betalen, via creditcard of gespreid betalen.

Hoe werkt Apple Pay
Apple Pay biedt klanten de makkelijkste manier voor het afrekenen in de online shop. Als de klant op iPhone, iPad of Mac een aankoop doet bij Wehkamp, kan Apple Pay gebruikt worden als snelle, eenvoudige en veilige betaaloptie. En met Touch ID op MacBook Air en MacBook Pro gaat de betaling nog sneller, in slechts één handeling. Voorlopig is Apple Pay alleen beschikbaar voor klanten van ING.

https://www.wehkamp.nl/klantenservice/categorie/betalen/apple-pay 
 

Over Wehkamp

Wehkamp is het meest verrassende online warenhuis van Nederland. Wehkamp heeft ruim 2,7 miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt meer dan 10 miljoen pakketten per jaar. En steeds meer vrouwen weten hun weg naar Wehkamp te vinden. Het assortiment bestaat uit ruim 400.000 verschillende artikelen van zo’n 2.000 merken, voornamelijk in de categorieën mode, wonen, beauty en baby/kind. Wehkamp verkoopt grote internationale merken, lokale merken, kleine merken en exclusieve merken. Daarnaast produceert Wehkamp veel collecties onder private label. Wehkamp gelooft erin om mode en lifestyle op een slimme manier te combineren met online technologie en een fijne shopervaring, om zo een relevant en overtuigd platform te kunnen bieden aan haar klanten en partners. Inmiddels shopt meer dan 50% van de klanten mobiel en dan voornamelijk via de app. Voor het volledige assortiment geldt vandaag besteld, morgen in huis met gratis verzending én gratis retour. De missie van Wehkamp is simpel: het leven van alle gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maken.